Notícies

El Manresa FS presenta el logotip del 40è aniversari i els actes de celebració

 

 

Un dinar popular el dissabte 4 de maig a Can Vila d’Artés obrirà el calendari commemoratiu

Amb la presentació del logotip commemoratiu, el Manresa FS ha donat el tret de sortida de la celebració del 40è aniversari de l’entitat (el primer partit es va jugar el 29 d’abril del 1979 en plenes festes de la Divina Pastora al barri de les Escodines). El logo té unes característiques semblants als del 25è i 30è aniversari, amb l’afegit d’un peu que simula un xut dirigit a una pilota que en el seu interior hi ha l’any d’inici i l’actual.

El primer gran acte de commemoració d’aquest 40è aniversari tindrà lloc el dissabte 4 de maig amb un dinar popular obert a tothom al restaurant Can Vila d’Artés (els interessats poden reservar la seva plaça al correu club@manresafs.com o directament a la Joieria Jordi Pusó, a la carretera de Vic, n. 76, al preu de 15 euros). En el marc d’aquest àpat d’aniversari, es farà la presentació del nou himne que substituirà el que es va crear en el 25è aniversari; es mantindrà la creació de Joan Antoni Pusó però amb modernització musical a càrrec del músic i pianista manresà David Martell i amb la veu del surienc Albert Bonet.

Properament es farà la presentació de la samarreta del 40è aniversari, amb un estil sorprenent que plasma detalls de l’inici de l’entitat. Ja al juny, una altra data important serà el dia 12, amb l’organització per part del Manresa FS, conjuntament amb l’Ajuntament, de la Nit de l’Esportista.

També el mes de juny, hi haurà partits dels equips base de l’entitat contra la selecció catalana prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, amb una jornada de tecnificació a càrrec de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF.

Els dies 31 d’agost i 1 de setembre, celebració d’un Torneig Internacional juvenilm que s’organitzarà conjuntament amb l’FS Ripollet i compartiran els pavellons respectius, el Joan Creus de Ripollet i el Pujolet de Manresa. El mateix setembre, partit del primer equip, pel 40è aniversari, davant un rival a determinar i que pot ser inclòs al 41è Trofeu les Codines.