Notícies

PLAY OFF ASCENS A SEGONA DIVISIÓ ( anada )

MANRESA i COLO COLO  HO DEIXEN PER LA TORNADA

MANRESA 5  COLO COLO ZARAGOZA 5

Manresa : Aleix, Josan, Marc Fdez, Oussama i Corvo / Lavado, Pau Albacete , Fouad, Santa, Oscar, Adil i Arnau

Colo Colo Zaragoza : Basmi, Fran, Muniesa, Pasamon i Izquierdo / Mese, Zucho, Bergès, Latorre, Sampe i Rodri

Arbitres :  Pablo Cordeiro i Sergi Griñán ( Comitè Valencià )

Gols 1-0 Corvo m. 2   2-0 Marc Fdez m. 3  2-1 Latorre m. 10  2-2 Muni m. 12  2-3 Mese m. 28   2-4 Muni m. 31 3-4 Corvo m. 32  4-4 Corvo m. 36   4-5 Bergés m. 37  5-5 Corvo m. 39 ( dp )

Indecències: Ple a vessar al Pujolet.  A la llotja, `presencia de l’alcalde de la ciutat Valentí Junyent acompanyat dels regidors Jordi Serracanta i Joan Calmet . També els federatius Pere Graus i Andreu Falomí acompanyaren als directius manresans encapçalat pel president Pere Joan Pusó.

El Manresa va treure l’orgull per no sortir derrotat del partit d’anada d’ascens a 2a divisió. Inici molt bo del Manresa  amb un parcial de 2-0 que es veure capgirat amb quatre dianes visitants. Quant pitjor pintava pels de casa, Corvo va aconseguir tres gols en la recta final del partit deixant oberta l’eliminatòria per la tornada.

Inici de partit fulgurant dels manresans que es va veure trancat per l’actuació arbitral amb la rigorosa expulsió de Fouad. Amb inferioritat local, els aragonesos aprofitaren aquesta circumstancia per entrar al partit i marcar al descans amb empat a dos gols.

A la represa els aragonesos estarien mes sencers pel desgast físic dels del Pujolet i el Manresa donava la sensació que estava tocat. Corvo va reduir diferencies i aixo va engrescar a la grada i als propis jugadors que moments desprès empataven el partit amb gol altre cop de Corvo. Galleda d´ aigua freda  amb el cinquè gol visitant  quant el Manresa havia recuperat l’ànim. No es va però acabar aquí el partit ja que Corvo empatava el mateix a cinc gols a un minut pel final i ho deixava tot obert per la tornada a la capital aragonesa. Abans, el mateix Corvo va tenir una altre llançament de dotze metres sense sort que podia haver donat un triomf local.