Notícies

COPA CATALUNYA

EL MANRESA, ELIMINAT ALS PENALS

PENYA ESPLUGUES 5  MANRESA 5

El Manresa es va quedar a les portes de la seva tercera consecutiva final a quatre de la copa Catalunya. En aquesta ocasió varen ser les tandes de penal qui va deixar fora el conjunt  manresà de la competició. I això va passar tres dies desprès d’haver obtingut el títol de lliga.

Del partit, cal comentar que es va avançar el Manresa amb dos gols consecutius però Esplugues no es va rendir empatant el partit poc desprès. Al descans es va marxar amb mínima avantatge visitant desprès d’un tercer gol manresà.

A la represa, Esplugues va veure com se li anava el partit amb un gol a pròpia porta. Amb el parcial de 2-4, els locals reduïren diferencies però Corvo tornava deixar una avantatge de dos gols al fer el cinquè del  seu equip.  Faltaven vuit minuts pel final i Esplugues va empatar el partit amb dos gols consecutius a dos minuts pel final.

En els llançaments de penal, 3 a 1 favorable als de la Penya i el Manresa no tindrà la seva tercera i consecutiva final a quatre.