Notícies

PLAY OFF ASCENS A SEGONA DIVISIÓ  ( Tornada )

COLO COLO ZARAGOZA 6  MANRESA 3

EL SOMNI DE L’ASCENS  S’ACABA

Colo Colo Zaragoza : Abel,  Latorre, Zucho, Fran, Tabuenca i Muniesa / Pasamón, Izquierdo, Sampe, ,Mese, Bergés i Diego.

Manresa : Adil, Josan, Corvo, Marc Fdez i Oussama /  Lavado, Pau Albacete, Fouad, Santa, Oscar, Aleix i Arnau.

Arbitres : Mugueta i Lascarro  ( Comitè Navarra )

Incidències : 500 persones al pavelló La Granja de Zaragoza. Presencia a la llotja dels dos presidents . Assistència de mes de 60 afeccionats manresans.

El Colo Colo va aconseguir pujar a 2a divisió al vèncer al Manresa per 6 gols a 3. El conjunt aragonès va tenir mes fons d’armari , millor estratègia i una bona defensa zonal.

El partit se li va embussar als manresans que mai varen trobar el seu joc davant un conjunt que va ser superior. Es va avançar l’equip de casa al minut 3 de partit però un minut ,es tard va respondre Josan amb el gol de l’empat.

A partir d’aquí, Colo Colo va tenir diverses ocasions de gol però no va ser fins el minut 11 quant Berges avançà als locals. Posterior empat de Santa al minut 16 ,resultat en que ambdós equips varen marcar als vestidors.

A  la represa, bones ocasions visitants per posar-se per davant al marcador. Va ser però el conjunt de casa qui va fer el tercer gol  al 24 de la segona part. A vuit minuts pel final, Mese va fer el quart  i poc desprès Tabuenca el cinquè. A partir d’aquí el Manresa va jugar amb un equip ofensiu i desprès va optar pel joc de cinc. A poc pel final, Pau Albacete va fer el tercer gol dels manresans i per acabar Diego arrodoní la tarda amb el sisè gol i l’ascens del conjunt aragonès.