CRÒNICA: MANRESA – SALA 5 (COPA)

COVISA MANRESA FS 3 – 5 SALA 5 MARTORELL

Manresa: Arriero, Terri, Aaron, Manu, Ambrós; Lavado, Xavi Cols, Santa, Iker, Asis, Riba, Cella

Sala 5: Imad, Malik, Panés, Bermusell, Pau Albacete, Dani Castro, Fouad, Pavel, Iban Reyes

Gols: 0-1 Ibai min.3, 1-1 Lavado min.9, 1-2 Fouad min.16, 2-2 Cols min.28, 3-2 Asis min.34, 3-3 Panés min.37, 3-4 Fouad min.37, 3-5 Pavel min.39

” El Manresa cau als darrers minuts i es queda a un pas de la Final Four”

El Covisa Manresa s’acomiada de la Copa Catalunya després de realitzar un partit de molt nivell durant pràcticament tot el transcurs del matx: Els manresans tenien el partit de cara a falta de pocs minuts per acabar, però els visitants van aconseguir capgirar-lo en un vist i no vist.

Els de Borja Burgos van afrontar el partit sense complexes, apretant amb una defensa molt alta, fruit d’aixó que es presenciés un molt bon partit per part dels dos conjunts.

Els martorellencs s’avançarien al marcador als primers minuts de joc, Lavado igualaria el partit deixant un marcador d’1-1 als 10 de la primera. Els dos conjunts disposarien de bones ocasions per marcar però els dos porters ho evitarien. Els visitants marxarien amb avantatge després d’un gol de Fouad.

S’arribava al descans amb la sensació de que el Covisa havia fet molt més per tant poc premi.

A la segona, els nostres mantindrien la tònica de la gran primera part: Xavi Cols picava la pilota per sobre d’Imad per empatar el partit i poc després Asis avançava als nostres per primera vegada en el partit.

Els àrbitres del partit no van tenir problemes en acomular fàcilment les 5 faltes als nostres però no van senyalitzar un doble penal pels manresans després d’una clara falta a mitja pista.

El partit semblava estar de cara i els manresans van disposar d’un parell d’ocasions clares per agafar més avantatge al marcador, però quan restaven pocs minuts per la conclusió, els visitants, i amb un Manresa mal col·locat sobre el parquet, en un tres i no res van capgirar el partit.

Els del Baix Llobregat acabarien sentenciant el partit amb un darrer cinquè gol a porta buida. Els nostres ho van intentar fins al final però la l’igualada ja es veia molt dificil davant un equip que va acabar animicament tocat.