Notícies

PRÈVIA: INDUSTRIAS B – COVISA MANRESA

Industrias B – Covisa Manresa FS

Dissabte 6 de maig a les 16:00 (HORARI UNIFICAT)

Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramanet 

 

Última jornada amb molta emoció la que es viurà aquest cap de setmana a la Segona B, moltes coses encara per decidir tant a la zona alta com a la zona de descens. el Covisa visita dissabte un rival que encara no te assegurada la seva permanència de forma matemàtica, el Manresa per la seva part, apurarà fins al final les seves remotes opcions d’acabar segón i disposar així del partit de tornada al play-off a casa, els de Borja Burgos necessitarien vèncer i esperar una ensopegada del Cerdanyola, rival ja segur al play-off, a la pista del ja descendit Ripollet.

Mai s’havia vist una lliga tant igualada i apretada com aquesta: A la zona baixa, fins a 6 equips lluitaran a la darrera jornada per eludir unes places de descens en que ara mateix s’hi troben Penya Esplugues i Picassent, que precisament es veuran les cares entre ells en un dramàtic partit. La classificació es la següent: Canet (42) Elda i Industrias (41) Calvià (40) Escola Pia i Picassent (39) i Esplugues (38)

A la part alta, en lloc l’últim passaport pel play-off, aquest se’l disputaran el Mataró, 4t (47) Hospitalet (46) i CN Sabadell (45)

El filial colomenc disposa de bons registres golejadors amb 116 gols a favor, per altra banda ha encaixat 91 gols. 11 victòries, 8 empats i 10 derrotes: Al partit d’anada, els manresans es van imposar al darrer segón de partit per 6 a 5.

Pel partit de demà amb el Covisa Manresa classificat pel PLAY OFF D’ASCENS A SEGONA DIVISIÓ i COPA DEL REI, cal destacar la lesió del porter Sergio Arriero que estarà un mínim de dues setmanes de baixa, la resta de l’equip està en bones condicions físiques.
Industrias com hem dit encara no està salvat matemàticament i es evident que te més necessitats que els manresans. Els nostres però, no es poden oblidar de competir ja que set dies després hi haurà un dels partits mes decisius de la temporada.