Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – SALA 5 MARTORELL (COPA)

Quarts de final Copa Catalunya

Covisa Manresa – Club Sala 5 Martorell

Dimarts 2 de maig a les 21:00

El Covisa Manresa afronta demà els 1/4 de final de la Copa Catalunya: Els nostres rebran al Sala 5 Martorell, conjunt de la Segona Divisió. L’eliminatòria es disputarà a partit únic i hi ha en joc ni mes ni menys que participar a la Final a 4 que es disputarà el proper mes de setembre on s’hi troben els dos equips de Primera: El FC Barcelona i l’industrias Santa Coloma. 

Per arribar fins aquí, els manresans han hagut de superar com a visitants a quatre equips d’inferior categoria: La primera parada va ser Linyola, on els de Borja Burgos es van imposar per 0-4, posteriorment a Olesa (0-3) després vindria el partit contra L’Athletic Vilatorrada on els nostres s’acabarien imposant també per 4-8, el penúltim obstacle ha estat Sant Sadurní d’Anoia que va acabar amb clara victòria manresana (1-9)

El rival d’aquest dimarts aterrarà al Pujolet després de fer els deures a la lliga el passat dissabte i certificar la seva permanència una temporada més a la categoria de plata.

Els martorellencs han entrat a la competició en la darrera ronda i en aquesta varen eliminar a Les Corts per 1-4, equip que per cert aquest passat dissabte va aconseguir l’ascens a Segona B.

Precedents històrics: Trobem diversos precedents entre aquests dos conjunts a la competició: Al 2004, l’Arque Manresa (2ª div) va disputar la final contra el FS Martorell de la Divisió D’Honor, equip que va lluitar per la lliga aquella temporada. Els nostres no van poder donar la sorpresa i van caure en un esbojarrat partit (15-6) dies abans, en unes semifinals celebrades al Pujolet (el format era diferent al actual) els entrenats per Sito Rivera eliminaven Industrias als penalts, el Martorell faria el mateix amb el FC Barcelona.

Ja l’època més recent trobem 3 precedents: Temporada 11/12, context molt similar a l’actual, Martorell equip de Segona s’imposaria als del Pujolet per 1-5 als 1/4 de final; 2018-19, els nostres s’imposarien per 3-5 als 1/8 de final i l’últim la darrera temporada on els del Baix Llobregat s’imposarien en aquesta ocasió per 0-6