Notícies

CRÒNICA: INDUSTRIAS B – COVISA MANRESA

Industrias Sta. Coloma B  1  –  5  Covisa Manresa F.S.

Industrias: Reyes, Victor, Niezo, Didac, Miqui, Nestor, Xavi, Yuta, Aitor, Cristian

Manresa: Blasco, Lavado, Asis, Aaron, D. Lozano; Ambrós, Uri, Terri, Mario, A. Lozano, Ivan i Cella

GOLS: 1-0 Didac min.1, 1-1 Lavado min.11, 1-2 Ambrós min.17, 1-3 Terri min.23, 1-4 Terri min.38, 1-5 Terri min.39

 

Partit i resultat molt positiu pel Covisa Manresa que no s’ha decidit fins als últims compassos del partit. El conjunt manresà ha sortit fred al Pavelló Nou de Santa Coloma i això li ha suposat rebre un gol al primer minut de partit.

El conjunt de Cachinero no s’ha sobrepossat fins al cap d’uns minuts mitjançant Lavado, aquest gol ha donat confiança als manresans i Ambrós donaria la volta al marcador abans de marxar a vestuaris. Amb el resultat favorable, els nostres s’han erigit dominadors del partit i a crear perill davant un equip jove de molta qualitat i energia.

El bon joc s’ha mantingut a la represa i Terri aixamplava amb el tercer. Aquest resultat s’ha mantingut fins als últims minuts de partit. on tot i donar la sensació de que el partit estava controlat, dos gols més de Terri als últims segons han acabat per confirmar la victòria.

El proper partit serà dissabte (18:00) i rebrem al CDFS Valencia