Notícies

PRÈVIA: INDUSTRIAS STA. COLOMA B

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA | INDUSTRIAS STA. COLOMA B – COVISA MANRESA FS

DIUMENGE 21 DE GENER A LES 13:30 HORES (PAVELLÓ NOU)

 

Comença la segona volta de la competició en que el Covisa Manresa visitarà la pista del filial colomenc. El conjunt del barcelonès no guanya a casa seva des del 4 de novembre en que va guanyar l’Almonacid. Viu d’una acceptable classificació (9è) pel fet d’haver conseguit bons resultats en les seves sortides.

Hores d’ara compta amb 20 punts a la taula amb 57 gols a favor per 50 en contra

Al Pavelló Nou de 8 partits jugats n’ha perdut en 6 ocasions (CNS, Barceloneta, Mataró, Cerdanyola, Picassent i Nucía) i ha superat als foranis València i Almonacid

Com a visitant en canvi només va cedir a Canet de Mar i ha guanyat a Calvià, Montsant, Hospitalet, i Escola Pia. Va empatar al Pujolet i a Les Corts.

Al Manresa per aquesta jornada hi haurà la baixa d’Aleix Perez lesionat el passat dimarts, la resta en principi estan tots a disposició del tècnic.

Un Covisa que continua sent l’equip més golejador del grup (88) pels 78 de la Nucía i ara el segón menys golejat (35) pels 31 dels alacantins.

Els manresans viatjen amb l’objectiu que comentem cada setmana, seguir trepitjant els talons al líder i intentar aixamplar aventatges amb els conjunts que venen per darrere.

 

PARTITS DE LA JORNADA

Calvià – Hospitalet (16:00)

Mataró – C. Natació Sabadell (16:15)

Montsant – Canet (17:15)

Almonacid – Cerdanyola (18:00)

Barceloneta – Picassent (18:30)

Les Corts – Escola Pia (18:45)

Valencia – La Nucía (19:00)

Industrias B – Manresa (13:30)