COVISA MANRESA FS – CN SABADELL (7-5)

COVISA MANRESA FS 7 – 5 C. NATACIÓ SABADELL

Manresa: Cella, Lavado, Asis, Ambrós, Aaron; Uri, A. Lozano, D. Lozano, Terri, Mario Silva, Aleix, Blasco

C. Natació: Adil, Pineda, Pep Costa, Llamas, Hermosel; Luis Garcia, Nil Roijals, Perez, Escudero, Josep Mª

GOLS: 1-0 Asis min.2, 1-1 Pineda min.12, 2-1 Asis min.18 (d.p.), 3-1 Asis min.20, 3-2 Pep Costa min.21, 4-2 David Lozano min.21, 4-3 Nil Roijals min.24, 4-4 Hermosel min.26, 5-4 Terri min.29, 5-5 Hermosel min.30, 6-5 Terri min.32, 7-5 Lavado min.38

Interessant partit el viscut aquest dissabte al Pujolet. Un pavelló que va registrar una gran entrada, la millor de la temporada. En un matx dinàmic i elèctric, els de Paco Cachinero es van endur els tres punts davant un CN Sabadell, sempre a remolc però què no és va arrugar en cap moment i que també podria haver merescut més sort.

Les coses no podien començar de la millor manera pels interessos locals i Asis sorprendria a Adil amb un xut de llarga distància col·locant el primer de la tarda. Eren però els sabadellencs els que disposaven d’un domini més territorial i gaudien d’ocasions més perillosses a la portèria de Marc Cella, així, l’igualada arribaria als mitjans de la primera meitat mitjançant Pineda. Quan el joc però s’equilibrava, els manresans també deien la seva i gaudien de bones aproximacions.

El partit guanyava en intensitat i els dos equips veien com s’acumulaven les 5 faltes a dos minuts per arribar al descans. El conjunt de Pau Machado, qui instants desprès acabaria expulsat per doble amonestació, acabaria cometent aquesta sisena falta, no desaprofitada per Asis avançant els nostres al marcador des dels 10 metres (2-1)

Just desprès, Adil també seria expulsat amb vermella directa desprès d’una clara entrada sobre David Lozano en una ocasió que es podria considerar manifesta de gol. Asis no perdonava la falta indirecte i aixamplava la diferència al marcador abans del decans (3-1)

Només començar la segona part, i encara amb la gent tornant al seus seients, l’ex del Manresa Pep Costa reduïa diferències als 18 segons de joc, David Lozano però, contrarrestava a la jugada següent tornant a donar una avantatge de dos gols.

Un altre ex, en aquest cas Nil Roijals i poc desprès Hermosel aconseguien igualar el partit pels de Sabadell desprès de dues badades defensives. Els manresans estaven nedant en aigües turbulentes i veien com els visitants es creixien davant l’adversitat i s’erigien més dominadors del partit.

El Manresa va saber tirar d’eficàcia en els moments més delicats i Terri tornava a col·locar al Covisa per davant desprès d’un bon contracop. El conjunt nedador però s’empenyava en no tirar la tovallola i s’aferrava al partit mitjançant Hermosel qui de nou anivellaria el partit a l’equador de la segona meitat.

Terri tornaria a col·locar per davant als nostres quan encara restaven 8 minuts per el final, els manresans van saber resistir les embrenzides dels visitants i també van disposar de bons minuts per marcar algún gol que dongués més tranquil·litat. Aquest acabaria arribant gràcies a Lavado a dos minuts per el final deixant el partit molt de cara però ni molt menys deixant la sensació d’estar sentenciat.

Els visitants gaudirien d’alguna bona oportunitat als minuts finals però els nostres van saber resistir correctament aconseguint així una victòria molt suada i treballada.

Es podria dir que els de Cachinero, tot i no oferir una una versió tant nítida com altres setmanes, en part perquè el rival què hi havia davant ha dificultat molt les coses, si que ha sapigut tirar d’eficàcia i competivitat en moments claus guanyant com un equip gran i demostrant el perquè de la classificació.

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/wwwmanresafs/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/wwwmanresafs/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/wwwmanres...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/wwwmanresafs/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51