Notícies

LA PRÈVIA: CLUB NATACIÓ SABADELL

COVISA MANRESA – C. NATACIÓ SABADELL

DISSABTE 13 DE GENER A LES 18:30

JORNADA 15

 

El Covisa Manresa posarà fi a la primera volta aquest dissabte rebent a un rival sempre a tenir present que tot i no passar per el seu millor moment, està i aspira a estar a la part alta de la classificació. Els manresans venen de cedir la primera derrota de la temporada en la darrera jornada a La Nucía però d’això ja ha passat quasi un mes i el partit de dissabte ha de servir doncs per seguir reafirmant el bon estat de forma de l’equip.

El conjunt nedador, com ja hem comentat, ha tingut un petit entrebanc de resultats en les darreres jornades que l’han fet caure de la zona de play-off. Acumula tres derrotes consecutives: A casa davant La Nucía, a terres aragonesses i la darrera i sorprenent a casa contra la Montsant de Barcelona.

Fora del Pavelló Nord, comptabilitza 3 victòries (Industrias, València i Calvià) 1 empat a Les Corts i 2 derrotes (Barceloneta i Almonacid) Hores d’ara ocupen la sisena posició amb 24 punts i uns registres de 7 victòries, 3 empats i 4 derrotes; 64 gols a favor per 47 en contra.

Els nostres tractaran de guanyar per així seguir posant distància respecte als immediats perseguidors i també lluitar per seguir l’estela del primer classificat, recordem que els de Paco Cachinero tenen una distància ara mateix de 8 punts sobre el cinquè classificat.

En l’apartat de baixes, es probable que Mario Silva entri per primera vegada aquesta temporada en la convocatòria, descartat està Santa, qui es segueix recuperant de la seva lesió.

 

MANRESA – NATACIÓ, UN CLÀSSIC I ARA TAMBÉ AMB CARES CONEGUDES

El conjunt de Sabadell compta aquesta temporda amb vàries cares conegudes a la seva plantilla, Una d’elles, el seu entrenador, Pau Machado, que va dirigir l’equip fa dues temporades, el porter manresà Adil, un clàssic de la portèria les darreres temporades i Pep Costa i Nil Roijals, que van jugar amb el club manresà del 2018 fins al 2021.

La visita dels nedadors però no sol ser però de bon agrat, i es què en els enfrontaments des de la campanya 13/14, (a excepció d’una en que els de Sabadell estaven a Tercera Divisió) tant sols han estat capaços de vèncer en una ocasió, aquesta va ser fa just 3 anys.

El partit doncs és pot considerar un clàssic donat que s’han enfrentat en vàries ocasions ja a la categoria entre dos clubs històrics, que ja als anys 80 van començar el seu periple en aquest esport, primer els nedadors, com a secció del segón club de Catalunya en nombre de socis.

 

PARTITS DE LA JORNADA

  • ETB CALVIÀ – CERDANYOLA (16.00)
  • INDUSTRIAS B – LA NUCÍA (17.00)
  • MONTSANT – MARLEX MATARÓ (17.15)
  • BARCELONETA – AE BELLSPORT (18:30)
  • ALMONACID – CANET (19.00)
  • LES CORTS – PICASSENT )19.15)
  • VALENCIA – ESCOLA PIA (19.30)