Notícies

EL MANRESA, VENÇ I CONVENÇ (7-0)

Nou triomf dels de Paco Cachinero que han començat la lliga de forma impecable, guanyat, convençent i oferint bones sensacions, ahir la victima va ser el Canet, equip que va plantar cara durant els primers 30 minuts però que va acabar cedint davant el poder ofensiu dels manresans, que van acabar aixamplant el marcador fins el 7-0 final. 

Manresa: Cella, Santa, David Lozano, Asis, Terri; Lavado, Aaron, Ivan, Aaron Lozano, Ambrós, Uri, Blasco.

Canet: Colomer, Sanz, Galera, Rosa, Jacobo; Corbero, Sanchez, Xexu, Ramaso, Donadeu, Izquierdo, Estrada

GOLS: 1-0 Ambrós min.7, 2-0 D. Lozano min.23, 3-0 A. Lozano min.32, 4-0 A. Lozano min.36, 5-0 Cella min.37, 6-0 Ivan min.38, 7-0 Asis min.39

 

El Covisa Manresa seguirà invicte una jornada més, i ja en van 9: Els manresans van tombar ahir a un combatiu Canet en un partit que es va decidir en els moments claus d’aquest, en part gràcies a una gran preparació fisica i tàctica: Els nostres només han encaixat 2 gols en els darrers 4 partits disputats com a local i n’han anotat 33.

Els nostres començaven el matx portant l’iniciativa, gaudint així de les primeres ocasions. La pressió local efectuant una defensa en una linea molt alta, ha impedit una sortida neta dels visitants els quals han optat per jugar parcialment amb el porter avançat per superar l’esmentada pressió dels locals. Fruit d’això, arribaria el primer de la tarda obra de Carles Ambrós, gol que suposaria l’únic de la primera meitat.

A la segona meitat, els bessons Lozano s’han encarregat de posar terra de per mig: Primer era David qui en una acció superava el porter visitant, poc després era Aaron el que amb dos xuts exteriors ajustats al pal encarava el partit.

Els del Maresme han optat per jugar de cinc de forma definitiva, això ha provocat que els manresans acabèssin per arrodonir el marcador: Primer el porter Marc Cella des del seu propi camp, Ivan Martín aprofitant un rebot d’un xut que havia anat en primera instància al pal i Asis en un 10 metres extraordinariament executat.

La propera jornada serà a la complicada pista de Cerdanyola, equip que aquest dimarts té compromís de Copa del Rei davant l’Alzira.

 

DECLARACIONS PACO CACHINERO: PROPERAMENT