Notícies

PRÈVIA: CERDANYOLA CF

CERDANYOLA FC – COVISA MANRESA FS

Dissabte 25 de novembre a les 18:15

El Manresa visita aquest dissabte la sempre complicada pista del Cerdanyola, un partit habitual les darreres temporades i que ha viscut moltes batalles els últims anys, sense anar més lluny, aquest 2023 els dos equips s’han vist la cara en un total de 4 ocasions. L’últim precedent no cal anar gaire lluny, on fa vàries setmanes els manresans van caure en la 2ª eliminatòria de la Copa del Rei des del punt fatídic, mesos abans, trobem  la recordada eliminatòria del Play-off d’ascens.

Els vallesans no han començat de la millor manera la lliga regular on els ha passat factura el fet de compaginar la competició domèstica amb la Copa, tant a nivell emocional i físic: És per això que el conjunt verd és 11è a la classificació amb 2 victòries (a les primeres dues jornades) davant Almonacid i Montsant, 4 empats (A Canet i Picassent, i a casa contra Hospitalet i Escola Pia) i 3 derrotes (A casa davant el Mataró, a Sabadell i a La Nucia) amb resultats però bastant ajustats.

Els del Vallès van disputar aquest dimarts els 1/16 de final de la Copa del Rei on van acabar cedint davant l’Alzira de 1ª divisió (4-5) Un equip doncs que es probable doncs que es presenti dissabte amb certs simptomes de desgast.

Els de Cachinero iniciaràn aquest dissabte la seva tourmalet particular i tractaran de sumar una nova victòria per seguir així l’estela de La Nucia i seguir ampliant avantatge respecte el cinquè classificat.

 

ETB CALVIÀ -NATACIÓ SABADELL
DISSABTE 13, 00
ALMONACID FS – BARCELONETA FUTSAL
DISSABTE 17,00
MONTSANT FS – AE LES CORTS UBAE
DISSABTE  18,55
MARLEX MATARÓ – VALENCIA FS
DISSABTE 16,10
CANET FS – INDUSTRIAS B
DISSABTE 13,30
CERDANYOLA – COVISA MANRESA
DISSABTE 18,15
HOSPITALET BELLSPORT – SPORTING LA NUCIA
DISSABTE 18,00
FS PICASSENT – CE ESCOLA PIA SABADELL
DISSABTE 18, 15