Notícies

PREVIA: MANRESA – CANET

COVISA MANRESA FS – FS CANET

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE A LES 18:30

JORNADA 9

 

Nova jornada de lliga per els nostres jugadors que rebran en aquesta ocasió al Canet, un partit amb antedecents a Segona B els últims anys però també a segona, on el 2003 els dos conjunts van ascendir a Segona, i allà van coincidir dues temporades, els maresmencs van descendir el 2004, i els manresans un any després.

Els vermell-i-blancs volen continuar amb el seu estat de gràcia i obtenir així una nova victòria que els mantindria en la pugna pel primer lloc, invictes i seguint marcant distàncies amb el play-off. Enfront tindrà un conjunt sempre competitiu, però que no coneix el que és la victòria des de la primera jornada, des d’aleshores, 6 derrotes i dos empats (Cerdanyola i Escola Pia a Sabadell)

El conjunt verd marca el primer lloc de descens amb els següents registres: 22 gols a favor i 36 en contra, una classificació que es pot interpretar un tant enganyosa, i es que ha se les ha vist amb equips de la part mitja alta de la classificació.

Paco Cachinero disposa de la totalitat de la plantilla per afrontar un partit

 

BARCELONETA FUTSAL – ETB CALVIÀ
Dissabte 16,00
AE LES CORTS UBAE – ALMONACID FS
Dissabte 17,45
VALENCIA FS – MONTSANT FS
Dissabte 18,30
INDUSTRIAS – MARLEX MATARÓ
Diumenge 13,30
COVISA MANRESA F.S. – FS CANET
Dissabte 18,30
SPORTING LA NUCIA – CERDANYOLA FC
Dissabte 17, 00
CE ESCOLA PIA SABADELL – HOSPITALET BELLSPORT
Dissabte 18, 20
NATACIO SABADELL – FS PICASSENT
Dissabte 17, 30