Notícies

CRÒNICA: MATARÓ – MANRESA (5-5)

El Manresa es queda a mitjes i va deixar escapar una gran victòria a la pista del Futsal Mataró: Els nostres van haver de tirar d’ofici i insistència per capgirar un 4-1 advers a la primera meitat, però veuen com els locals igualen al darrer minut a través d’un doble penal (5-5) Empat final amb regust agredolç, però que vist com ha anat el partit i el rival que hi havia davant es pot considerar positiu

  • Marlex Mataró: Isaac, Oriol, Tolrà, Ricardinho, Pipa; Aniol, Toure, Biel, Novo, Ponce, Meneses
  • Covisa Manresa: Blasco, Lavado, Ambrós, D. Lozano, Terri; Aaron, Asis, Aleix, A. Lozano, Santa, Uri, Cella

GOLS: 1-0 Ricardinho min.2, 2-0 Novo min.7, 2-1 Lavado min.8, 3-1 Biel min.13, 4-1 Toure min.14, 4-2 Lavado min.22, 4-3 Aaron min.27, 4-4 A. Lozano min.30, 4-5 Aaron min.33, 5-5 Pipa min.40

Òptima primera meitat dels manresans, que van marxar al descans amb un resultat molt abultat que no reflectia el que s’havia vist sobre el parquet: Els nostres van aportar les ocasions i el domini del partit i no van estar encertats de cara porta, tot el contrari que els locals, un conjunt de grans individualitats que va ser capaç de traduïr les seves poques arribades a porteria amb gol.

Així, els mataronins es col·locarien 2-0 als primers minuts, Lavado escurçaria distàncies però dos gols més dels locals feia marxar els dos conjunts a vestidors amb el 4-1.

A la represa, els manresans si que van tenir l’efectivat necessària per, poc a poc, anar capgirant el partit. Primer era Lavado, qui en una jugada “maradoniana” agafava la pilota des de camp propi per encarar porteria i batre Isaac (4-2)

Els mataronins, més atrevits en atac al segón temps, van estar a punt d’anotar el cinquè, però els àrbitres van considerar que la pilota no havia entrat en la seva totalitat, a la contra, Aaron marcava el 4-3, poc després, els manresans trenaven un nou contraatac i Aaron Lozano establia l’empat.

Els nostres havien fet el més complicat i aprofitaven un nou contraatac letal per capgirar la volta al marcador (4-5), el més dificil s’havia aconseguit.

Els últims minuts, el maresmencs es van llençar en busca de l’empat i gaudirien d’un llaçament de falta que va acabar a la creueta i de dues ocasions clares que per poc siginifcaven l’empat.  Els locals van acumular les cinc faltes i en podrien haver estat un parell més, que els col·legiats van passar per alt

Quan restaven 20 segons per el final, no van dubtar però en senyalitzar una ‘falta’ d’Aaron poc després de senyalitzar la cinquena en contra dels interessos manresans. Els mataronins no van desaprofitar el 10 metres i igualaven el partit.

Els nostres van intentar-ho als darrers segons de cinc, però no hi va haver temps per més. Els de Cachinero continuen segóns a la taula i sense conèixer la derrota en el que va de temporada

 

 

 

 

 

A la primera meitat, els manresans no han estat capaços de traduïr en gols el seu domini i ocasions, Lavado i Aaron Lozano en tindrien de molt clares per marcar, però eren els locals, un equip de grans individualitats, que tiraven d’efectivat per transformar les seves úniques arribades amb perill en gol (2-0)