Notícies

PRÈVIA: Futsal Mataró – Covisa Manresa FS

Futsal Marlex Mataró – Covisa Manresa FS

DISSABTE a les 16.15 – Pavelló Teresa Maria Roca

 

Arriba la vuitena jornada de lliga on els manresans els tocarà viatjar fins a la capital del Maresme per enfrontar-se a un Mataró que va perdre l’invicte la setmana passada després de caure a la pista del imbatut lider La Nucia (4-2)

Els mataronins han guanyat a casa seva 7-1 al Canet, 6-4 a l’Hospitalet i també van empatar 5-5 contra l’Escola Pia. Com a foranis, un empat també 5-5 contra CN Sbadell, i victòries a les complicades pistes de Cerdanyola i Picassent (2-4 i 1-2)

De forma inesperada, el club mataroní va prescindir fa uns dies dels serveis del ex-tècnic del Manresa Sito Rivera, sobta desde fora degut a la bona trajectoria dels del Maresme

Mataró es actualment 5é classificat, amb 14 punts, 31 gols a favor per 14 d’encaixats, per altra banda, els de Paco Cachinero, invictes fins al moment, son segons i segueixen a dos punts del primer classificat amb uns molt bons registres, 47 gols a favor per tant sols 11 en contra.

S’espera doncs, un partit sempre interessant entre dos equips de la part alta de la classificació. El matx es podrà seguir en directe a través del canal del equip local: https://www.youtube.com/@FutsalMataroOficial/streams

 

8a JORNADA

ETB CALVIÀ – AE LES CORTS
Dissabte 16,00
MARLEX MATARÓ – COVISA MANRESA
Dissabte 16,15
CFS MONTSANT – INDUSTRIAS B
Dissabte 17,45
ALMONACID FS – CD FS VALÈNCIA
Dissabte 18,00
CANET FS – SPORTING LA NUCIA
Dissabte 18,00
HOSPITALET BELLSPORT – FS PICASSENT
Dissabte   18,00
CERDANYOLA FC – CE ESCOLA PIA
Dissabte  18,15
BARCELONETA FUTSAL – NATACIÓ SABADELL
Dissabte 18,30