Notícies

La CRÒNICA: MANRESA FS – MONTSANT

COVISA Manresa FS 11 – 0 CFS Montsant

MANRESA: Blasco, Ambrós, Asis, D. Lozano i Terri; Oriol, Aaron, A. Lozano, Aleix, Lavado i Cella

MONTSANTCristian, Kevin, Musta, Carba, Ramon; Adri, Toni, Tiri, Yan, Luis, Toni i Raul

GOLS: 1-0 Asis min.2, 2-0 Asis min.18 (d.p.), 3-0 Ambrós min.22, 4-0 D. Lozano min.25, 5-0 Asis min.31, 6-0 Santa min.32, 7-0 D. Lozano min.33, 8-0 Ambrós min.36, 9-0 Asis min.37, 10-0 Ambrós min.39, 11-0 Aaron min.40

 

Golejada del Covisa Manresa enfront la Montsant per un contundent 11-0: Els de Paco Cachinero tornen a guanyar i continuen sense conèixer la derrota aquesta temporada. Destaca el retorn d’Asis qui va tornar amb ganes, debutant aquesta temporada i aportant 4 gols a l’equip. 

Els manresans s’avançarien només començar el partit amb un gol  d’Asis, qui aconseguia el primer de la tarda, els nostres però tot i dominar el partit, no es van acabar de sentir del tot còmodes durant la primera meitat, amb un joc poc vistós i poc efectiu. Asis aprofitaria un doble-penalt per anotar un important 2-0 amb el que es marxaria al descans, els barcelonins aconseguien marxar al descans vius i dins el partit.

A la segona meitat les coses van canviar i el Manresa va sortir decidit, canvi de cara i als cinc minuts Ambrós i David Lozano posaven el partit molt de cara amb dos gols. Poca història doncs a la segona meitat on els manresans van acabar per abasallar al seu rival, els nostres van realitzar un alt ritme de joc que els visitants no van saber aturar, així els gols anaren caient fins al definitu 11-0