Notícies

PRÈVIA: MANRESA – CALVIÀ

Amb l´imbatibilitat per davant, Covisa Manresa rep aquest dissabte a les 4 de la tarda al cuer de la categoria, el del Calvià. L´Equip Balear te cero punts a la seva classificació i es el mes golejat del grup amb 32 gols encaixats amb quatre jornades.

D’Altra cantó, només n´ha fet sis al seu favor. En la primera jornada va perdre a l´Hospitalet (8-2). Per la mínima va perdre el segón partit a les illes per la minima diferencia d´un gol davant Picassent (3-4). En el seu segón desplaçament va sortir golejat de l’Escola Pia (10-0) i la jornada passada, el lider La Nucía el va golejar a casa seva (1-10).

ETB Calvià ha abandonat la seva afiliació amb el club Mallorca Palma Futsal de 1a divisió. Aquest fet li ha comportat iniciar un nom projecte amb el risc del descens de categoria, un fet que assumirien amb normalitat de cara continuar amb aquesta filosofia esportiva de jugadors amb projecció.

Al Covisa Manresa hi ha normalitat després de la sessió preparatòria del dijous festiu. Hi haurà l’absència del porter Sergio Arriero que deixa l’equip per motius personals de caire laboral. Les bones actuacions fins el moment dels dos porters del planter, Marc Cella i Oriol Blasco, donen molta tranquilitat al cos tècnic. Cal tenir present que des de l’entorn del club ja es va apostar per aquests dos porters de cara a un futur no llunyà i que arribat en aquests moments.

 

Jornada 5

CD FS VALENCIA – AE LES CORTS UBAE

Dissabte  17,00

INDUSTRIAS – BARCELONETA FUTSAL

Dissabte  18,00

COVISA MANRESA – ETB CALVIÀ

Dissabte 16,00

CD SPORTING LA NUCIA – ALMONACID FS

Dissabte  17,30

CE ESCOLA PIA SABADELL – MONTSANT

Diumenge 13,30

FS PICASSENT – FUTSAL MATARÓ

Dissabte  18,00

HOSPITALET BELLSPORT – CANET FS

Dissabte 18,00

 

NATACIÓ SABADELL – CERDANYOLA FC

Dissabte 19,30