Notícies

CRÒNICA: MANRESA FS – ETB CALVIÀ

Covisa Manresa FS 12 – 1 ETB Calvià

  • MANRESA: Blasco, Lavado, Santa, Ambrós i Terri; David, A. Lozano, Aaron, Aleix, Ivan, Uri i Cella
  • CALVIÀ: Ibon, Cristian, Pelayo, Nova, Martinez; Molina, Adri, Victor, Estevez, Julio, Pedro, Jose

GOLS: 1-0 David ‘1, 2-0 Santa ‘8, 2-1 Adri ‘9, 3-1 Lavado ’13, 4-1 David ’14, 5-1 Aaron Riera ’16, 6-1 Aaron Riera ’19, 7-1 Jose p.p. ’20, 8-1 Terri ’23, 9-1 Terri ’30, 10-1 Ivan ’35, 11-1 Ivan ’36, 12-1 Aaron ’40

 

GOLEJADA PER CONTINUAR INVICTES

Partit sense massa història al Pujolet on els manresans han superat per un contundent 12 – 1 al ETB Calvià.

David Lozano s’encarregaria d’obrir el marcador al primer minut de partit (1-0) el domini de partit era manresà i Santa aconseguia marcar el 2-0 als vuit de la primera, els balears no s’arrugarien i escurçarien distàncies després d’un bon gol d’Adri, els visitants guanyarien en confiança després del gol i disposarien de dues bones arribades per poder igualar el partit.

El matx però es va començar a trencar amb el 3-1 de Lavado, un gol que enfossaria als balears que veien com en un marge de temps molt estret n’arribaven 4 més abans d’arribar al descans (7-1)

Els mallorquins van jugar els 20 minuts de la represa amb el porter-jugador per intentar mantenir la possesió de la pilota i maquillar el marcador. El Covisa però acabaria aixamplant el marcador fins arribar a les dues xifres, els gols això si, acabarien arribant més en bones accions combinatives que no pas a porta buida.

La propera jornada el Manresa es desplaçarà fins a terres aragonesses per jugar contra L’Almonacid, un equip que pel moment ha demostrat ser molt perillós a la seva pista, el partit es disputarà diumenge a les 17:30