Notícies

PRÈVIA: Barceloneta Futsal

Barceloneta Futsal  –  Covisa Manresa F.S.

Dissabte 7 d’octubre a les 18:30 – CEM Marítim

 

El Manresa visita aquest dissabte la pista de la Barceloneta, un conjunt que sorprenentment hores d’ara encara no coneix el que es puntuar a la competició, això si en un inici de calendari complicat. En les seves dues sortides fora de Catalunya ha caigut per 4-2 a Picassent i per 8-3 a La Nucia, al Marítim, també va cedir contra l’Escola Pia per 2-4.

Els barcelonins, dirigits per Edu Roca, s’han reforçat aquest any amb un bon grapat de jugadors amb experiència del Sala 5 Martorell com son Ferran Ruiz, Malik i Pau Albacete, també Chechu i el porter Miñano del Hospitalet.

Al Manresa hi ha hagut novetats a l’infermeria, segueix sent baixa Asis però tant Arriero com Cella ja disposen de l’alta mèdica.

El conjunt manresà va agafant una forma de joc com li agrada al seu tècnic. Aaron i David Lozano es van adaptant a la segona B i cada dia donen millors sensacions com les que aportaven a Salou, que en definitiva es el que vol el tècnic.
El Manresa visitarà una pista que històricament se li ha donat força bé, i es que la darrera derrota dels manresans en aquest pavelló es remonta al desembre del 2016, des d’aleshores, cinc victòries consecutives, i 1 empat la darrera temporada.
JORNADA 4 PARTITS I HORARIS
FUTSAL MARLEX MATARÓ – HOSPITALET BELLSPORT (DISSABTE 13:00)
ETB CALVIA – SPORTING LA NUCIA (DISSABTE 13:30)
CFS MONTSANT – FS PICASSENT (DISSABTE 17:00)
FS CANET – CERDANYOLA FC (DISSABTE 18:00)
VALENCIA FS – CN SABADELL (DISSABTE 18:30)
BARCELONETA – FUTSAL – MANRESA (DISSABTE 18:30)
AE LES CORTS – INDUSTRIAS STA. COLOMA B (DISSABTE 19:45)
ALMONACID FS – ESCOLA PIA SABADELL (DIUMENGE 12:00)