Notícies

CRÒNICA: Manresa – Les Corts

Covisa Manresa FS  3  –  1  AE Les Corts

  • Manresa: Blasco, Ambrós, Lavado, David, Terri; Aleix, Santa, Aaron, A. Lozano, Uri, Ivan, Silva
  • Les Corts: Royo, Oriol Serrano, Franc, Marco, David; Bertran, Panadés, Termens, David, Blasco, Oliveras, Pau.

GOLS: 1-0 Ambrós min.8, 2-0 Lavado min.18, 3-0 Lavado min.19, 3-1 Serrano min.28

Segona victòria de la temporada pel Manresa, un triomf que s’ha forjat a la primera meitat, especialent en el tram final d’aquest, en un partit travat i de picar pedra davant un rival incòmode i que no ha posat les coses fàcils.

Els manresans començaven disposats a marcar diferències des de l’inici, però es trobarien un rival ben col·locat que dificultava als de Paco Cachinero alhora de realitzar el seu joc, seria Carles Ambrós qui desencallaria el partit als vuit minuts de la primera meitat. Els manresans controlaven el partit sense acabar de sentir-se del tot còmodes sobre el parquet.

Abans del descans, Lavado per partida doble donaria una avantatge important de cara al descans, , el tercer gol, mitjançant un tir lliure indirecte discutit pels visitants, qui havien reclamat una falta manresana en l’acció prèvia amb els dos conjunts amb cinc faltes al marcador. Arribavem així al descans amb un Manresa que en el comput global va disposar de més arribades que els barcelonins i que havien millorat en el joc, Les Corts era un equip que arribava poc a porteria però que quan ho feia era amb perill.

Més bona cara pel Covisa a la represa; qui va disposar d’ocasions per haver marcat algún gol més i haver sentenciat el partit, el gol però no va arribar en un bon tram de l’equip i Les Corts aconseguia marcar el 3-1 en un xut llunyà, a partir d’aquí, els barcelonins s’anaven fent poc a poc amb el control del partit mentre els manresans buscaven sentenciar a través de perilloses transicions, els darrers tres minuts el conjunt ‘verd’ va buscar el seu premi amb el porter jugador i al igual que els manresans estavallerien una pilota al pal, però el marcador, qui va decidir dimitir de les seves funcions a l’inici de la represa, no s’acabaria movent. El Manresa no va estar encertant de cara a porta i va acabar jugant amb foc, finalment sense cap cremadura.

 

Ambrós

Ambrós va marcar el primer gol del partit (Jord Biel)