Notícies

PRETEMPORADA 2023

El Primer Equip del Covisa Manresa va tornar a la feina el passat 17 d’agost per tal de preparar-se per una nova exigent temporada, els de Paco Cachinero, qui enceta una nova etapa al club, han disputat fins al moment 3 partits de preparació enfront equips de Tercera Divisió, aquest dimecres espera a Manresa el Barça Atlètic en una nova edició del Trofeu Les Codines (20:15) i diumenge l’equip disputarà a Salou la 1ª eliminatòria de la Copa del Rei.

 

FS Solsona – Covisa Manresa (1-7)

En el primer partit de pretemporada, en un pavelló que registrava una molt bona entrada, els manresans es van acabar imposant per un 1-7 final, un partit on la primera meitat va estar força igualada i els solsonins van competir de tu a tu (0-1 descans) a la represa però, el major físic, rodatge i qualitat individual visitant es va acabar imposant. 

 

Sant Joan de Vilassar – Covisa Manresa (2-4)

Prova exigent pels manresans davant un rival molt incòmode que va competir en tot moment: Els manresans portaven la batuta del matx mentre que el conjunt del Maresme optava més per sortir amb perillosos contracops. Els del Maresme s’avançaven al marcador però dos gols d’Aaron abans del descans capgiraven l’electrònic. Els locals tornaven a colpejar amb l’empat però Lavado tornaria a avançar el Manresa, ja en els intants finals, Aaron aprofitava uns 10 metres per sentenciar el matx. Als inicis del partit, Asis va caure lesionat amb una estrebada muscular al isquio de la cama dreta.

 

EFS Balaguer – Covisa Manresa (1-10)

La darrera prova fins al moment va tenir lloc a Balaguer, un Manresa molt més rodat es va acabar imposant per un contundent 1-10. L’inici de partit va ser igualat però els nostres acabarien marxant al descans amb una bona avantatge (0-3) A la represa, sobretot al tram final, els dos entrenadors van optar per provar totes les seves cartes on els manresans acabarien eixamplant el marcador als últims minuts fins al marcador definitiu.