Notícies

Quatre Campions d’Espanya

Covisa Manresa amplia el seu llistat de campions d’Espanya amb la Selecció Catalana. En aquesta ocasió amb quatre campions.
En la categoria Aleví i celebrat aquests dies a San Pedro de Pinatar, els nostres jugadors Eric Lopezosa, Marçal Gomez i Pau Jimenez s´imposaren a la Comunitat de Madrid per 4 gols a 3 despres d´una excepcional Fase Prèvia i eliminar a Andalucía en semifinals per 2 gols a 1.
Pel que a l´apartat Aleví Femení, la nostre representat Maria Gonfaus va eliminar en semifinals a Castilla La Mancha per 0 gols a 3 i en la final s´imposà a Andalusia per 2 gols a 1.
Punt i a part per la categoria benjamí. Catalunya va ser sots campiona al perdre la final davant Galicia per 2 gols a 1 amb el nostre jugador Alex Lopezosa.
També un mes abans, un  sotscampionat amb Aleix Coll i Sirius Coll a la categoría sub-16 celebrat Ourense.
Per tant, Covisa Manresa amplia el palmarés de jugadors campions d’Espanya en un nombre de 7 seleccionats en la temporada 2022-23.Enguany també amb el titol estatal infantil amb Oriol Morros, Alex Torrecilla i Brahim Houdane, celebrar igualment a la localitat murciana de Pinatar al mes d´Abril d´enguany.

Maria Gonfaus

 

Pau, Eric i Marçal

Alex Lopezosa