Notícies

CRÒNICA: Industrias B – Covisa Manresa

Industrias: Caruntu, Victor, Aitor, Adrià, Nieto; Mati, Joan, Ruben, Ivan, Nestor, Alex i David

Manresa: Cella, Cols, Lavado, Manu, Asis; Santa, Iker, Terri, Ambrós, Riba, Aaron i Oriol

Gols: 0 -1 Manu min.10, 1-1 Joan min.27, 1-2 Lavado min.31, 2-2 Mati min.39, 2-3 Iker min.40

La victòria manresana permetrà els bagencs jugar a casa el partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens

Un gol a les acaballes del partit d’Iker va firmar un valuós triomf a Santa Coloma, aquesta i combinada amb l’empat del Cerdanyola a Ripollet fa que els de Borja Burgos acabin la lliga en segona posició. El filial colomenc, que durant un tram de la tarda boja d’ahir va arribar a estar en descens, manté finalment la categoria.

L’equilibri va predominar durant l’enfrontament. El Covisa Manresa va oferir unes notables prestacions defensives en el primer període, però li va mancar fluïdesa a l’hora de fer circular la pilota en atac. Malgrat tot, una acció d’estratègia dels blanc-i-vermells executada arran del servei d’un córner va habilitar Manu per avançar els manresans a l’electrònic.

La mateixa tònica es va mantenir a l’inici de la represa, però els amfitrions van reequilibrar el marcador. Quatre minuts després, l’excel·lent pressió defensiva del Covisa Manresa va propiciar el segon gol dels del Pujolet.

El filial de l’Industrias Santa Coloma va optar per jugar amb porter jugador els últims minuts. Aquesta opció tàctica va reeixir i Matí va marcar el 2 a 2 quan faltaven dos minuts per al final. El Covisa Manresa va reaccionar amb determinació ofensiva i Iker va establir el marcador definitiu a poc pel final.

Classificats pel play-off d’ascens: UD Ibiza Gasifred, Manresa, Cerdanyola i Club Natació Sabadell

Copa del Rei: Marlex Mataró

Descens: Picassent, Penya Esplugues, Ripollet