CRÒNICA: COVISA MANRESA – ETB CALVIA

COVISA MANRESA 4 – 3 ETB CALVIA

MANRESA: Cella, Santa, Aaron, Iker, Iker; Lavado, Noguera, Manu, Ambrós, Aran, Arriero

CALVIÀ: Jaumer, Iturbe, Leal, Nicolau i Nil; Ruby, Gonzalo, Sergi, Jason, Piña i Ibón

Gols: 1-0 Noguera min.8, 2-0 Manu min.14, 3-0 Asis min.19, 3-1 Iturbe min.22, 3-2 Jason min.28, 4-2 Asis min.30, 4-3 Jason min.40

Torna a guanyar el Manresa a casa després de 3 partits sense fer-ho, els manresans han mantingut bé el tempo al llarg partit: A la primera part el Covisa ha disposat de més efectivitat que els visitants (3-0) a la segona, el panorama ha canviat i semblava que els fantasmes de les darreres jornades tornaven a trucar la porta: El darrer gol visitant ha arribat a l’últim minut però sense temps de reacció, els nostres han dilapidat qualsevol esperança d’empat visitant als darrers segons.

En els inicis els de Borja Burgos han fet una pressió defensiva a la primera línea per evitar que els visitants sortissin amb la pilota còmode des del darrera. La gran qualitat tècnica del conjunt que dirigeix Juan Ortega ha comportat que els del Pujolet anessin a defensar a mitja pista per sentir-se mes protegits.

Aquest sistema ha funcionat ja que l’equip manresà s´ha sentit mes còmode i en tres accions de contracop, Covisa Manresa ha deixat un parcial de 3-0 al descans. El primer d’ells molt ben finalitzat per Noguera, que moments després es lesionaria havent d´abandonar el terreny de joc.  Manu i Asis han estat qui han arrodonit la tarda de gols en la seva primera part.

Amb el partit controlat però sense res decidit, els de les illes han continuat creant perill tal i com ho havien fet al primer temps amb accions molt ben aturades pel porter local Cella.

En els inicis de la segona part, Covisa a desaparegut del partit i en una mala finalització, Iturbe a encetat el marcador pel seu equip. Covisa no estava fi ni còmode sobre la pista i en una pèrdua en atac, Jason a deixat al seu equip un gol per sota el marcador al fer el segon a 12 minuts pel final.

Les coses no pintaven massa be pero el joc s´ha començat a equilibrar i la superioritat balear no ha estat tan evident. Amb un resultat perillós, Asis ha tret un xut potent a l´escaire de la porteria d’Ibón donant una certa tranquil·litat a l´equip local.
Restaven pero 10 minuts per acabar i sota un joc altern, els visitants han disposat de mes ocasions i es veien un equip mes sencer. Ha estat a 40 segons pel final quant de manera excepcional, Jason amb un gran gol, ha posat la por al cos dels aficionats. Covisa Manresa ha sabut jugar aquests quaranta segons davant un equip que ho ha intentat tot per empatar.

*Properament les declaracions del nostre entrenador*

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/wwwmanresafs/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/wwwmanresafs/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/wwwmanres...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/wwwmanresafs/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51