Notícies

Xavi Cols jugarà al Covisa Manresa FS

XAVI COLS JUGARÀ AL COVISA MANRESA

El jugador manresà Xavi Cols  de 24 anys d´edat torna a residir a la seva ciutat natal i jugarà al Covisa Manresa després de rescindir el seu contracte professional amb el Peñiscola a la Segona Divisió, on ha jugat les primeres jornades de la competició. La seva posició es la de tanca i lluirà el dorsal 5.

Cols es va iniciar de molt xic en aquest esport a l’Escola Joviat i seguidament va fitxar amb l´equip manresà quan n’era Benjami. La seva evolució el va portar a pujar categories al club del Pujolet fins a cadet. En la segona etapa d´aquesta categoria es va incorporar al Barça amb residència a la Masia. D’aquí va passar al filial culé a Segona Divisió, on hi va estar dues temporades essent convocat amb el primer equip en diverses ocasions.

Després va fitxar a Peñiscola a 1ª divisió una temporada per passar també a la màxima categoria al Viña Albali Valdepeñas. La temporada 21-22 va retornar a l´equip castellonenc on aquesta temporada hi ha jugat les primeres jornades de lliga en aquest conjunt que actualment lidera amb mà de ferro la categoria de plata.