CRÒNICA: COVISA MANRESA FS – MATARÓ

COVISA MANRESA F.S. 7 – 3 FUTSAL MATARÓ

MANRESA: Adil, Eric Castillo, Josan, Asis i Ambros / Santa, Guille, Gerard, Manu, Terri, Lavado i Nabil.

MATARÓ: Issac, Miki, Llibi, Panocha i Lupi / Toure , Jue, Pol Toldrà, Pipa, Elias i AmarÇ

Gols: 1-0 Lavado min.7,  1-1 Panocha m.19,  2-1 Asis m.24 (p) 3-1 Lavado min. 26, 3-2 Pipa min.27, 4-2  Asis min.33,  5-2 Ambrós min.36,  6-2 Asis min. 37,  6-3  Llibi min.38,  7-3 Asis min. 38

ADIL HO ATURA TOT, I L’EQUIP RESPON!

Quarta victòria consecutiva pel Covisa Manresa després de superar ahir al Mataró per 7-3.

El partit va començar amb més domini local i en una acció personal per la banda dreta, Lavado obria la lluna amb un fort tir exterior (1-0) Començaven bé les coses pels de Pau Machado però el partit s’aniria equilibrant, un incombustible Adil que a poc pel descans aturava un doble penalt i els travessers evitaven, no l’empat, però si que els del maresme marxessin per davant al marcador al descans, Panocha acabaria empatant pels visitants a 1 minut pel final dels primers 20 minuts.

El resultat d’1-1 era just, però el partit anava guanyant en tensió i en altres ingredients al segón temps. Als 4 minuts de la segona part, el porter Isaac cometia penalt, i Asis no fallava superant a Amar, qui havia entrat per intentar aturar la pena màxima. El propi Isaac, pocs minuts després va ser protagonista en sortir a la mitja pista i amb el peu alçat, va fer una agressiva falta topant amb la cara d’Eric Castillo, això va suposar la més que evident expulsió. A partir d’aquí, els del maresme van començar a perdre els papers, i el partit va estar aturat uns minuts, fins al punt que l’auxiliar del equip visitant, va transcòrrer tot el passadís de vestidors fins arribar a la graderia del Pujolet per tal d’increpar a un sector dels aficionats locals, l’infractor va tornar a pista minuts després sent expulsat per la parella arbitral, en alguns moments del partit també, semblava que la banqueta visitant, molt nerviosa durant tot el matx, semblava estar més pendent de la graderia que del propi partit en si.

Un cop retornada la normalitat, i ja amb superioritat numèrica, Lavado va ampliar diferències amb el 3-1, el Mataró estava tocat però aconseguia retallar distàncies poc després, faltaven set minuts pel final i una ràpida recuperació d’Asis servia per a que l’internacional marroquí fes el 4-2.

Sito Rivera va ordenar joc de cinc amb porter jugador a falta de 7 minuts amb el resultat de 4 gols a 2 al marcador. El sistema defensiu manresà però va ser contundent i ordenat sense que el Mataró trobés espais per perforar la porteria d´un Adil que va mostrar un alt nivell en tot el partit.

Ambrós va fer el cinquè gol i Asis de doble penal el sisè i poc desprès el setè per tancar un partit en que els visitants es van mostrar molt impotents.

Hores d´ara Covisa Manresa es cinquè a la taula en posició de Copa del rei amb el partit menys que resta pendent de celebrar davant el conjunt valencià del FS Picassent al Pujolet.

En la propera jornada, sortida a les Balears al nord de les illes per jugar davant Muro Futsal. Una setmana desprès hi haurà la segona sortida consecutiva, serà a Alacant a Cocentaina davant el CD Contestano Ye Faki, dos partits duríssims ja que ambdós equips estan en situació complicada a la taula.  Per tant, el Pujolet viurà el proper partit el 5 de març davant el CDFS Segorbe castellonenc.

Agraïr des del club el suport mostrat per un grup d’aficionats locals que no varen deixar d´animar en tot moment com així ja va succeir el partit d´ara fa uns dies contra Cerdanyola.

Al final del partit, el míster Pau Machado ho valorava així:

“Guanyar a un equip com el Mataró, candidat a estar a dalt, es de molt mèrit, hi han hagut alguns trams que ens han dominat amb pilota però hem sapigut competir en aquests moments”