Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA FS – FUTSAL MATARÓ

Campionat Nacional de Lliga

Dimarts 15 de febrer de 2022  (21:00 hores)

Pavelló Mpal el Pujolet

COVISA MANRESA FS – FUTSAL MATARÓ

Partit suspès per Covid el 8 de gener entre el Covisa Manresa i el Mataró que es recuperarà aquest Dimarts al Pujolet, on es veuran les cares dos equips amb sintonies ben diferents.

Un Manresa a l’alça amb uns últims resultats molt bons, i un Mataró que fa 3 jornades que no coneix la victòria. Els nostres venen de superar al Cerdanyola i sumar la tercera victòria consecutiva.

Els del Maresme com a visitants, de 9 partits han caigut en 4 ocasions: Eivissa, Ripollet, Industrias i Barceloneta en la darrera jornada per 6-1.

Els de Sito Rivera son actualments quarts a la taula amb 40 punts i han perdut una mica de pistonada en les darreres jornades, però han ocupat la primera plaça de la lliga durant bona part de la temporada.

Els precedents contra els del Maresme a casa son de 2 victòries, l’última data en la 1a jornada de lliga de la temporada passada, i 2 derrotes de forma cruel per la mínima.

A la plantilla local, normalitat total sense cap conseqüència important en relació a l’últim partit en l´aspecte de lesions.

Un cop passat aquest partit, venen dos desplaçaments consecutius fora de Catalunya:

Dijous, partit de Copa Catalunya contra el Monistrol, i Dissabte tocarà fer les maletes fins a la localitat mallorquina de Muro, una setmana desprès, el conjunt bagenc marxarà direcció la provincia d’Alacant per jugar contra el Contestano Ye Faky a la localitat de Cocentaina.

Pau Machado: “Ens visita un dels candidats a guanyar la Lliga. No estan en el seu millor moment i ho intentarem aprofitar. En Sito ha estat molts anys aquí i coneix el grup molt bé, cosa que ens ho dificultarà. Venim amb una ratxa positiva i la volem seguir allargant. La maduresa del grup serà clau per afrontar els 40′.

Sito Rivera: “Es un partit molt especial per mi al tractar-se del Manresa. Veig encara a nou equips per optar a les quatre places pel play off d´ascens i un d´ells es el Manresa. Seran uns punts molt importants pels dos equips. Tinc molta estima a aquest club i mai he perdut el contacte amb la seva gent. Serà un plaer poder tornar a competir al Pujolet.