Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – HOSPITALET

HOSPITALET BELLSPORT 5 – 3 COVISA MANRESA

Hospitalet Bellsport: Miñano, Loinaz, Ivan, Uri , Quim, També: Raul Ceni, Alba, Sergio Alfonso, Jordi, David Ruiz, Marc Enric i Marc Miñano.

Manresa: Adil, Lavado, Manu, Terri, Ambros, També: Gerard, Eric Castillo, Guille, Asis, Aleix Perez, Roc i Nabil.

Àrbitres: Hugo Perez i Guillem Alonso

Gols: 0-1 Asis min.6;  1-1 Alfonso min.7;  1-2 Manu min.8;  2-2 David Ruiz min.8;  3-2 Marc Enric min.11;  3-3 Ambrós min.14;  4-3 Ruiz min.28;  5-3 Ivan min.40 (D.P.)

Massa càstig pel Covisa Manresa que ha caigut derrotat aquesta tarda en la seva visita a Bellvitge per 5 gols a 3. En els inicis del matx ha existit molta intensitat per part dels dos conjunts, qui ha portat el pes en la majoria d’ocasions ha estat el conjunt bagenc que s’ha avançat per dues vegades consecutives al marcador rapidament contrastades pels locals.

Ha obert la llauna Asis amb una gran gardela que ha entrat per tot l’escaire després d’una jugada estratègica però rapidament empatava el combinat local. Poc després Manu aprofitant un refús anotava el segón però l’alegria tornava a durar poc i es que els locals segons després empataven de nou. Al 11 de la primera els de l’Hospitalet es posaven per davant el marcador per primer cop desprès d’un seguit d’errades individuals del sistema defensiu manresà. Els bagencs empataven a 6 minuts del descans i així s’arribava al descans amb un empat que semblava força just.

A la represa els manresans han sortit a pel partit millorant l’aspecte defensiu. Tant es així que els de casa no obtenien clares ocasions de gol. El Manresa però va perdonar un parell d’ocasions clares per poder avançar-se al marcador. La gran majoria d’accions dividides eren pel cantó local, una d’aquestes en una acció a mitja pista, David Ruiz rebia la pilota i aquest establia el quart gol al marcador

El Covisa va seguir treballant la maquinària però sense efectivitat en la definició, que va acabar passant factura i acabar acomulant 5 faltes acomulades durant bona estona de partit.

A 6 minuts pel final, El Manresa va sortir amb porter jugador però sense crear massa perill sobre la porteria local. En una pèrdua en atac, una pilota llunyana que anava direcció porteria visitant, va ser obstaculitzada amb la mà per Asis, que veuria la vermella directa, evitant així un més que probable gol en aquesta jugada, però no el la següent, ja que en el llançament de 10 metres els locals sentenciaven amb el cinqué i definitiu a 1 minut pel final.

Massa càstig pel Manresa en la part final de partit amb la pèrdua del matx i també la de Asis de cara al proper partit contra el Martorell al Pujolet.