Notícies

ACORD AMB DENTAL MANRESA

ACORD AMB DENTAL MANRESA

Us comuniquem que el Covisa Manresa Futbol Sala ha signat un acord de patrocini per dos temporades amb la clínica DENTAL MANRESA (Carretera de Vic, 119). Gràcies a aquest acord, tots els nostres esportistes passen a tenir una clínica dental de referència on podran fer-se una revisió bucodental gratuïta arran de la qual, un cop feta, tant ells com el seu nucli familiar directe (fins a 5 persones) rebran gratuïtament durant el primer any una assegurança dental, la Targeta VUITCARD, amb un conjunt d’interessants prestacions entre les que destaquen un descompte permanent d’un 15% sobre preus de tarifa, finançament ampliat sense interessos, i higienes bucodentals al 50% del preu ordinari. És una gran oportunitat per a tots els membres del club, i properament us informarem des del club de com podeu agendar amb la clínica la revisió bucodental de franc.

 

 

 

 

 

 Juan Luis de los Rios, director d’expansió de Dental Manresa amb Pere Joan Pusó, President del Covisa Manresa Futbol Sala.