Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – CDC YE FAKY

COVISA MANRESA FS

CD CONTESTANO YE FAKY 2

COVISA MANRESA : Adil, Lavado, Santa, Manu i Terri. Eric Castillo, Kalet, Asis, Gerard, Ambros, Aleix Perez i Nabil.

CD CONTESTANO YE FAKI: Juanma, Cristian, Jordi, Pau i Andoni. Pablo, Nando, Bili, Natxo, Sanz i Salinas.

ÀRBITRES: Dani Ruso i Marius Tarrés.

GOLS:
0-1 Jordi m.9
1-1 Ambros m.12
1-2 Jordi m.18
2-2 Gerard m.20
3-2 Asis m.21
4-2 Gerard  m.29
5-2 Terri m.36
6- 2 Asis dp m.36
7-2 Asis m.39

SEGUIM INVICTES A CASA

Després de 35 minuts de molta igualtat,el partit s´ha vist trancat en els últims cinc minuts amb els tres últims gols consecutius per part dels del Pujolet.
Inici de partit en que el conjunt alacantí ha sortit més ficat que Covisa, això ha comportat que per dues vegades s´avancessin al marcador als minuts 9 i 18.

Els de Pau Machado han jugat precipitadament en bona part del primer temps davant un equip de Cocentaina molt compacte i que ha fet els dos únics gols en aquest primer temps. Els dos conjunts han marxat als vestidors amb empat a dos i sense bones sensacions pels de casa.

Tot ha canviat a la segona part, Covisa ha sortit a totes i a no deixar-se sorprendre mes. Ha estat Asis qui ha donat la volta al marcador en el primer minut de la represa però fins al minut 30 no s’ha destacat cap incidència. En aquest precís instant ha estat quant el porter visitant ha estat expulsat amb tarjeta vermella directe a l interceptar a un contrari.

D´Aquí fins al final del partit els dos equips han acumulat les cinc faltes. Aquest fet ha beneficiat als manresans ja que Asis ha marcat de doble penal. Moments abans Terri aclararía el panorama i tancava el marcador Asis amb un gran setè gol.

En definitiva, bona segona part local amb un resultat massa gruixut el que ha rebut el conjunt alacantí que ha demostrat ser millor equip del que marca la classificació.

Proper desplaçament dissabte vinent a la localitat valenciana de Segorbe en horari de les cinc de la tarda.

FOTO: XIULET FINAL