Notícies

PRÈVIA CD CONTESTANO YE FAKY

Campionat Nacional de Lliga – Segona Divisió B Grup 3

Dissabte 30 d’octubre (18:30)

Pavelló Mpal. El Pujolet

COVISA MANRESA – CD CONTESTANO YE FAKY

 

TOCA SUMAR

Covisa Manresa repeteix partit a casa després de la victòria en la passada jornada davant Muro Futsal. En aquesta ocasió el visitant es el conjunt alacantí de Cocentaina, localitat propera a Alcoi, el CD Contestano. En les dues ultimes temporades ha estat enquadrat al grup 4 de segona B on la temporada passada va mantenir la categoria matemàticament a tres jornades pel final de lliga.  L’Equip que dirigeix Diego Arqués està hores d´ara en posició de descens, tercer per la cua de la taula amb quatre punts, els mateixos que el CN Sabadell que es qui  determina el primer lloc dels quatre descensos.

En quant a resultats, a fora no coneix la victòria de tres sortides efectuades pero va aconseguir un empat en l’últim desplaçament a la pista del Natació. En les altres dues, derrotes a Mataró i Hospitalet, dues pistes difícils. A casa seva, s’imposà als valencians del Picassent i varen perdre amb Sala 5 i Cerdanyola.
Per tant, la seva classificació pot ser enganyosa ja que ha jugat fins ara amb equips com Mataró, Cerdanyola, Hospitalet o be Sala 5 Martorell.
Bili amb 6 gols es el seu màxim realitzador. Per aquesta temporada, els alacantins s´han reforçat amb jugadors de procedència propera a Cocentaina.

Al Covisa Manresa s’espera sumar tres punts mes per apropar-se als llocs  privilegiats de la lliga i mantenir l´imbatibilitat al Pujolet amb tots els partits guanyats. Després de sis jornades, el conjunt de Pau Machado només coneix una derrota. Els empats dels blanc i vermells com a visitants a Picassent i Cerdanyola no son la millor medicina però ajuden molt a l’hora de sumar. Es manté la baixa de Josan a l’espera dels resultats de la seva resonància.

YE FAKI FS- MANRESA FS: VIDES PARAL·LELES
El club que ens visita es un referent comarcal en aquella zona i un dels grans clubs de la comunitat valenciana. Fundat al 1989, te similituds amb la vida del Manresa Futbol Sala. Un grup de persones joves va decidir formar un equip per participar a la Setmana Cultural del IES Pare Arques de Cocentaina. Trenta i dos anys després d’aquella primera llavor plantada per alumnes del col·legi San Francisco de Asis, segueix hores d´ara essent una incògnita el significat de Ye Faki, denominació original del club alacantí que no para de crèixer i que ha quadriplicar el nombre d´abonats i associats en els últims mesos. Es mes, el seu vincle amb el CD Contestano, entitat de futbol de la població, la fet mes potent a nivell de club. Serà la primera visita a Manresa de l’equip que presideix Saul Lledó com també ho va ser la de Muro Futsal ara farà set dies.

Diego Arques: Entrenador Contestano YF: “No nos ha beneficiado el calendario”

Competir ante equipos que tienen un presupuesto más elevado que el nuestro es de salida una desventaja. En la zona periférica de Barcelona los clubes nos toman ventaja dado que es más fácil fichar por proximidad. Este hecho conlleva que estos equipos dispongan de un potencial importante y tenemos que adaptarnos a la situación. Es más, al no haber equipos catalanes en segunda división, potencia aún más estos clubes. El calendario no nos ha acompañado en este inicio de liga. Salvo el partido del Martorell, en el resto de encuentros hemos competido bien.  Aún así, cabe mejorar mucho los goles encajados, es nuestra asignatura pendiente hasta el momento.

 

PAU MACHADO: Entrenador Covisa Manresa: “Ens trobem amb dos equips ofensius”

Preveiem un partit obert amb dos equips que els agrada el joc ofensiu d´atac. Estem treballant fort per seguir sumant a casa però hem de millorar defensivament. Estem encaixant mes gols dels que voldríem però afrontem el partit amb moltes ganes.

 

 

PLANTILLA  CD CONTESTANO YE FAKI FS 

VERDÚ, SALINAS, JUANMA (Novelda) Palací, Koki, Nando (Unión Alcoyana), Andoni (Castalla), Pablito (Unión Alcoyana) Javi, Bili (Unión Alcoyana) Pau, Nacho Peris, Jordi (Ibi)