Notícies

CRÒNICA MANRESA – CN SABADELL

COVISA MANRESA: Nabil, Lavado,Santa, Kalet i Asis / Eric Castillo, Manu, Gerard, Ambros, Terri, Adil.
NATACIÓ SABADELL: Manzano, Amella, Pepe Font, Pep Costa, Molina / Miralpeix, Antonio, Llamas, Besalduch, Cristian, Escudero, Josep Maria.
ÀRBITRES: Acero Montes i Gelonch Borras.
GOLS:
1-0 Manu m 5
1-1 Molina 12
2-1 Asis m 17
3-1 Manu 25
4-1 Manu 31
4-2 Pepe Font 32
4-3 Pepe Font 35
5-3 Asis m 36
5-4 Pepe Font m. 40.
Partit colpidor del Covisa Manresa que ha jugat molt ofensivament oferint un gran espectacle al llarg dels quaranta minuts de joc. A la primera part, la defensa local ha estat pressionant a la primera linea del conjunt nedador, la qual cosa ha donat ofensivitat i perillositat a la porteria de Manzano. Ha estat al minut 5 quant Manu ha aconseguit el primer gol i amb un joc molt vistós, els visitants han empatat el partit. El mateix ha continuïtat molt intens fins el punt que Asis avançat als manresans i aquests han sabut salvaguardar la minima avantatge fins al final del primer temps.
Als començaments de la segona part Manu en un contraatac ha ampliat la distància i poc després ell mateix s´ha encarregat amb una fuetada sense angle de posar el quart gol al marcador i un triplet per la seva part. En una molt bona acció combinativa visitant, Pepe Font ha fet dos gols consecutius deixant un gol a sota al seu equip a cinc minuts pel final. Per calmar les aigües, Asis ha anotat el cinquè del seu equip mentre el conjunt visitant jugava amb porter-jugador, sistema empleat pels de Borja Burgos en els últims cinc minuts de partit.
Amb poc més d’1 minut per jugar ha estat expulsat Manu per doble amonestació i els nedadors han aprofitat posar-se un gol per sota. En aquest final de partit, els manresans no han sabut mantenir el control de la pilota i Nabil hagut de fer l´aturada de la tarda evitant l´empat visitant.
Punt i a part per la parella arbitral que no han sabut tenir el mateix criteri pels dos equips. Sobretot a la segona part i en un partit de tu a tu, els manresans han sumat les cinc faltes acomulatives per una el conjunt sabadellenc. Desigual repartiment de targetes grogues permetent de tot a la banqueta visitant. Mentre el tècnic local si ha vist una tarja groga, la visitant s´ha quedat indemne de sanció.
RECONEIXEMENTS A ASIS I JOSAN
El club a fet un  reconeixement Asis per la seva convocatòria amb la selecció del Marroc al Mundial de Lituania. També Josan ha rebut un guardò fotografic pels seus 300 partits jugats al club manresà.
Imagen
Imagen