Notícies

PRÈVIA: MANRESA – CLUB NATACIÓ SABADELL

Campionat nacional de lliga 2a divisió B grup 3

Dissabte 9 octubre   18:30 hores   4a Jornada

Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa

COVISA MANRESA – NATACIÓ SABADELL
Amb tres jornades celebrades arriba un dels partits clàssics de la temporada entre Covisa Manresa i Natació Sabadell. Aquest partit sempre te un atractiu especial ja que es tracta de dos equips històrics del futsal que pels anys compresos entre els 85 i els 90 ja competien a les hores amb l´equip nedador a la segona divisió i els manresans en categories mes baixes. A mes aquests dos equips sempre presenten partits competitius on en moltes ocasions el factor pista determina el resultat final.
Fins el moment, el conjunt sabadellenc ha jugat dos partits a casa i un a fora. En la primera jornada va perdre a Martorell ( 3-0 ). Després va tenir dos partits consecutius com a local. El primer d’ells el va treure positivament amb no poques dificultats davant l´equip balear de Muro Futsal ( 8-6 ) mentre dissabte passat perdia davant Cerdanyola ( 4-7).
Per tant, ara es onzè a la taula amb tres punts i aquesta temporada ha pujat fins a quatre juvenils al primer equip amb el fitxatge de Llamas, ex Osasuna Magna i Industrias.
En quant a Covisa Manresa, ve de perdre a Martorell, la qual cosa obliga a fer-se fort al Pujolet amb el setè lloc a la classificació amb quatre punts. Una victòria, un empat i una derrota marca el present dels de Pau Machado que en aquesta ocasió te el dubte de Josan que dimarts no va poder acabar l’entrenament i avui serà sotmès a un procés mèdic per conèixer el mal que pot tenir.
Borja Burgos: Entrenador CN Sabadell
“MANRESA COMPETEIX MOLT BÉ TOTS ELS PARTITS”
Serà un partit molt complicat davant un equip que competeix molt be tots els partits. Esperem tornar a Sabadell amb els tres punts.
Pau Machado: Entrenador Covisa Manresa
” L’ENCERT  DE CARA GOL POT DETERMINAR EL PARTIT”
Preveiem un partit molt ofensiu on l’encert a la porteria contraria pot marcar molt amb dos equips ofensius i amb plantilles joves. Tenim ganes de consolidar el treball realitzat.
Creiem amb les nostres possibilitats i mes encara a casa amb la nostre gent que ha de ser clau per aconseguir la segona victòria a casa.
En un altre aspecte, he de dir que tinc molta estima al Natació pel meu passat com a jugador. I ara, enfrontar-me a l´Alex Llamas, ex company i  amic al qui li tinc molt respecte com a jugador.
PLANTILLA CNS
Josep María , Arnau, Ametlla, Besalduch, Escudero ( juvenil ), Molina ( juvenil ) Llamas ( Industrias ), Mirapeix ( juvenil ) Pep Costa ( Manresa ) Christian, Pepe Font i Roasado ( juvenil )
HORARIS JORNADA 4