Notícies

PRÈVIA ETB CALVIÀ PALMA FUTSAL – MANRESA

Lliga 2a divisió B Grup 3
2a Fase Classificació Play Off Ascens
ETB CALVIÀ PALMA FUTSAL – MANRESA FS.
Diumenge 28 març   Jornada 1
Pavelló Galatzó de Santa Ponça
El Manresa inicia la fase d’ascens a Palma, un fortí inexpugnable en el que va de temporada
EL FILIAL DEL PALMA, INVICTE A CASA SEVA 

Comença una espectacular segona fase de competició de cara a buscar un campió i sots campió de lliga, posicions ambdues que donen la possibilitat de jugar el play-off d’ascens a segona divisió amb els dos primers dels altres cinc grups de la segona divisió B. Un total de 12 equips buscaran aquesta fita d’ascens i dos més, tercer i quart, tindràn assegurada la seva participació a la copa del rei de la temporada vinent.
En aquesta segona fase, els equips entren amb els punts acomulats de la primera, Calvià amb 38 i Manresa amb 35, segón i sisè classificat respectivament en la classificació actual en que comencen els equips aquesta segona part de la lliga.
Permesa l´entrada d´espectadors fins a 96 persones al pavelló Galatzó de Santa Ponça, aquest escenari espera un partit d’alt nivell en que el filial de Palma Futsal no ha perdut cap partit a casa seva en tota la primera fase amb nou partits jugats ,vuit victòries i un empat, aquest a ultimíssima hora davant UD Ibiza Gasifred.
A la primera fase va quedar campió del seu subgrup amb 38 punts, 71 gols a favor i 55 en contra amb un global de dotze partits guanyats, dos empats i quatre derrotes amb Pallejà, Escola Pia Sabadell, Hospitalet i Sala 5 Martorell.
Ara el conjunt balear porta dos partits sense conèixer la victòria. En la penúltima jornada va empatar al Galatzó davant Ibiza Gasifred i en l’últim partit va perdre a la pista de Escola Pia, equip que precisament jugarà al Pujolet en la segona jornada el dijous dia 1 de març.
Per la seva part el Manresa viatjarà a Palma després d´una primera fase de la lliga en que ha sumat 35 punts, 87 gols a favor i 67 de rebuts. En aquest segón viatje de la competicio surt com a sisè classificat dels vuit equips amb una classificació molt ajustada de punts entre tots els implicats.
PLANTILLA ETB CALVIÀ PALMA FUTSAL
RAFA , YUSI , MANOLO  (porters)
MARC ANDREU
ADRI
NICO ROSA
GORDILLO
MARTIN LEAL
CARLOS
SERGI
MIKI NICOLAU
LUIS DE JUAN
CRISTIAN
EUSE
ARCHER
Entrenador: Miquel Vidal