CALVIÀ PALMA FUTSAL 5  MANRESA FS 2
CALVIÀ PALMA FUTSAL: Manolo, Eusema, Nico Rosa, Luis de Juan i Martin. També Marc, Carlos, Adri, Cristian, Gordillo, Yusi, Nicolau i Cristian.
MANRESA FS. Adil, Eric Castillo, Josan, Asis i Manu. També Santa, Noguera,  Nil, Gerard, Pep Costa, Muñoz i Aleix.
ÀRBITRES: Irene Vargas i Rafael Soler ( Comité Valencià )
GOLS: 0-1 Josan min.16; 1-1 Gordillo min.24; 1-2 Nil min.27; 2-2 Eusema min.34;  3-2 Gordillo min.35; 4-2 Eric Castillo pp min.36; 5-2 Gordillo min.40
                                                                                                                                         MASSA CÀSTIG
El Manresa va rebre massa càstig en el primer partit per la classificació per la fase pel play off d’ascens, i es que el resultat final no reflexa el que ha passat sobre el sintètic del Galatzò. Dos xuts exteriors i una jugada accidentada de Adil, tot amb dos minuts, va tirar per terra tota la bona feina feta durant el partit.
Tant un com l’altre equip han disputat un partit d´alt nivell en que ambdós conjunts han tingut moltes ocasions de gol amb els porters dels dos equips com a protagonistes.
Ha encetat el marcador el Manresa amb un gol de Josan després d´una molt bona combinació amb un xut creuat marxant al descans amb minima avantatge manresana.
Similars característiques a la segona part. El Manresa continuava fent un boc joc pero ha rebut el gol de l’empat en els inicis d’aquest segón periòde. La resposta de Nil amb el segón gol manresà no s´ha fet esperar després d´un contracop molt ben gestionat.
A partir d’aquí i amb joc altern per part dels dos equips, ha arribat la clau del partit i els minuts fatídics pels de Albert Manzanares.  Dos xuts exteriors pràcticament consecutius un de l’altre han propiciat que els balears donguèssin la volta al marcador. I moments desprès una accidentada acció de Adil amb relliscada inclosa en una cessió de Eric ha suposat el quart gol local.
Amb joc de cinc manresà en els últims instants de partit i amb la porteria buida, els de les illes han arrodonit la matinal golajadora per així continuar invictes a la seva pista.
El proper partit  corresponent a la segona jornada serà al  Pujolet aquest dijous a les 19, 45 hores davant L’Escola Pia de Sabadell