Notícies

PRÈVIA: SALOU – MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B subgrup 3B

Pavelló Milà de Salou. Diumenge 6 desembre. 12:00 hores.

CFS SALOU – MANRESA FS   Jornada 7

El Manresa visita el Salou, cuer del subgrup 3B de la categoria bronze del futbol sala nacional. I ho fa en un moment clau de la primera fase de la competició per tal i com estan les coses a la classificació. Hores d’ara amb el segon lloc a la taula, el Manresa suma 15 punts i es a 7 del cinquè Industrias B. Es un marge important per poder-se classificar entre els quatre primers per disputar la segona fase, en que el campió i subcampió jugaran per l’ascens a segona divisió mentre els quatre primers tindran la classificació per la copa del rei. Però aquest actual marge de 7 punts sobre el cinquè, no serveix  si no es van sumant punts per entrar a una segona fase determinant amb un total de puntuació similar en relació als altres set equips que es classificaran dels dos subgrups. Per això, ara es important sumar el màxim de punts possibles on el Manresa es en aquests moments a tres del líder Natació Sabadell, proper partit al Pujolet desprès de Salou.

La de Salou sempre ha estat una pista difícil per qualsevol equip. Fins el moment el conjunt que entrena Quim Manresa no ha guanyat cap partit. N’ha jugat cinc (hi ha pendent el Lleida – Salou) A casa seva ha perdut davant Natació Sabadell 4-9, ha empatat amb Industrias B 3-3 i ha estat derrotat pel Mataró 1-5, tots ells però, resultats enganyosos vistes les circumstàncies del partit. A fora va perdre a la Barceloneta 3-2 i a Segorbe 2-0. Ara es cuer del subgrup amb un punt.

El Manresa viatjarà amb la baixa de Asis, convocat amb la selecció del Marroc per una convocatòria prèvia de divuit jugadors de cara all Mundial que es celebrarà el setembre de 2021 a Lituània. Mentre tant, Muñoz segueix essent dubte per aquest partit de diumenge.