Notícies

CRÒNICA: FS SALOU – MANRESA

FS SALOU : Aitor, Pol, Toni, Sergi i Yoel / Ruben, Juanka, Pavez. Juanma, Ricardo, Brayan i Mateo.

MANRESA FS : Adil, Noguera, Eric, Josan i Corvo / Santa, Nil, Pep Costa, Manu, Gerard i Aleix.

ÀRBITRES: Moreno i Guardia ( Comité Aragonés)

EL MANRESA DONA AIRE ALS SEUS RIVALS 

GOLS: 0-1 Manu m.10; 1-1 Aitor m.18; 2-1 Toni m.22; 2-2 Josan m.22; 3-2 Toni m.23; 3-3 Eric m.28; 4-3 Pol m.36; 5-3 Sergi m.37

El Manresa ha desaprofitat una gran oportunitat per sentenciar pràcticament una de les quatre primeres places que donen accés a la segona fase pel títol davant un Salou que ha guanyat el seu primer partit. I és que després d’aquest resultat,  els manresans es compliquen la classificació ja que la mateixa es comprimeix en les sis primeres posicions. De poder distanciar als més immediats perseguidors a set punts, ara es redueix aquesta diferència a quatre, sense marge d’error. A més, desaprofita igualar al líder Natació, equip que va caure derrotat en aquesta jornada.

A Salou, el conjunt manresà ha fet un dels partits més fluixos que s’han vist en els últims mesos. Ja a la primera part i després d´una mínima diferència, el porter local ha empatat el partit  sense oposició per tota la pista i finalitzant l’acció amb un xut exterior, això s´ha donat davant la minsa intensitat visitant i només començar a segona part, una errada individual ha estat aprofitada per l’atacant Toni a la contra per fer el segon gol local. Ràpidament ha empatat Josan, però altre cop Toni feia el tercer sense temps perquè el Manresa entrés al partit.

Vista la defensa tan tancada dels de Quim Manresa, Sito Rivera ha optat per jugar amb pivot. Ho ha fet amb Eric per la baixa de Muñoz, i en una d’aquestes acccions, el propi Eric Castillo ha establert l´empat a tres gols, sense temps, novament una errada defensiva amb permissivitat general, Pol ha establert el quart gol local. Manresa ha optat pel joc de porter jugador sense sort i a porta buida. Sergi ha tancat la victòria local amb el cinquè gol.

En definitiva, partit dolent d´un Manresa que dissabte vinent rep al líder Natació Sabadell al Pujolet a les 19:30 hores i ofert per Futsal Mafer TV, a Youtube.