Notícies

LA CRÒNICA DE LA SETMANA: JUVENIL NDH 4-2 VICENTÍ

JUVENIL NACIONAL DIVISIÓ D’HONOR

MANRESA FS 4-2 VICENTÍ

MANRESA FS: Arnau, Noguera, Kalet, Xexu, Manu / Ibai, Ivan, Raul, Cella, David, Bordonada, Botines.

Vicentí: Hector, Joan, Pablo, Ruben, Adri / Izan, Parra, Joan, Quesada, Marc, Biel.

Gols: 0-1 Bordonada (9′) , 1-1 PABLO (12′) , 2-1 MANU (22′) , 2-2 Parra (28′) , 3-2 NOGUERA (34′) , 4-2 MANU (39′)

 

El juvenil A començava aquesta segona volta a casa ni més ni menys que amb un derbi regional enfront l’equip del Vicentí. Màxima tensió a la pista en el que es podia considerar a priori un partit igualat un cop vista la taula classificatòria i l’empat de la primera volta a Sant Vicenç de Castellet. Certament, fins als instants finals va haver-hi partit obert, però amb unes sensacions que no tenien res a veure amb les de l’inici de lliga.

Colpejava primer el Manresa amb un gol de Bordonada després d’un còrner. Els locals portaven la iniciativa durant els primers 10 minuts de joc, molt concentrats en defensa i combinant en la construcció del joc. Però poc li duraria l’alegria al Manresa, quan els visitants respondrien amb l’empat després d’un mal refús. Aquest gol va enfosquir el joc i va deixar tocada la fluïdesa local durant uns cinc minuts, fins tornar a recobrar la seva identitat en el tram final de la primera meitat. Finalment, ambdós equips encararien el túnel de vestidors amb empat a un al marcador.

A la represa, un Manresa conscient que es trobava en molt bon estat físic, va pujar la línia defensiva i va pressionar molt més al rival. L’ofec va sorgir efecte, i el golejador Manu es va anotar el gol de la jornada després d’elaborar una brillant jugada personal i aixecar la pilota sobre el porter Hector. El Vicentí no donava el braç a tòrcer i aconseguiria empatar altre cop el partit després d’endur-se una pilota dividida prop la frontal de l’àrea manresana.

Amb empat a dos al marcador i tot per decidir, el Manresa seguia confiat en seguir el pla traçat i asfixiar el rival per tenir la possessió, i va aconseguint el gol del capità Noguera. Un gol marcat amb el cor i celebrat amb eufòria per fer justícia al vist sobre la pista.

Els instants finals del partit, el Vicentí ho va intentar de cinc, però Manu va aprofitar per segellar el partit després d’una bona recuperació i xutant des de camp propi per al definitiu 4.2.

En definitiva, tres punts molt bons per seguir amb la dinàmica positiva. Amb molta lliga per endavant, i la copa per competir, l’equip vol seguir sent sòlid a base de resultats engrescadors.

Propera jornada, crònica del partit del CADET DH a la pista de Les Corts UBAE.