Notícies

EL MANRESA REP L’INDUSTRIAS SANTA COLOMA COM A COLOFÓ DEL 40è ANIVERSARI

El Manresa FS disputarà aquest dimecres (29 de gener) un partit amistós davant l’Industrias Santa Coloma, de la màxima divisió estatal. El matx, que s’iniciarà a les 20:15 hores al Pujolet, servirà per cloure definitivament els actes commemoratius del 40è aniversari del club i, de pas, posar a prova l’equip davant un rival de màxima entitat.

La plantilla colomenca està formada, entre d’altres, pel jove manresà de 25 anys Roger Bermusell, que va formar part de la parròquia manresana en tota la seva etapa de base i els primers anys de sènior, abans de prendre rumb cap a noves etapes futbolístiques. La resta de components són els següents: Borja, Miquel Feixas i Ramon (porters), Jordi, Sepe, Uri Santos, Alex Verdejo, Cardona, Alvarez, el ja esmentat Bermusell. A més, els argentins Corso, Ramirez i Vidal, els brasilers Bruno Petry i Well i el marroquí Khalid.

Fa poques setmanes, el mític jugador de la selecció espanyola, Playas de Castellón i FCB, Javi Rodríguez, va agafar el relleu a la banqueta en detriment d’Oscar Redondo. Actualment, l’equip presidit per Garcia es troba dotzè a la Primera Divisió, en una posició relativament tranquil·la, a mig camí entre el descens i els llocs de play-off.

Des del passat mes de maig, el Club Manresa Futbol Sala ha anat acumulant actes del 40è aniversari:

-presentació estel·lar de l’himne (compost per David Martell, amb lletra de Joan Antoni Pusó i amb veu d’Albert Bonet),

-el logotip commemoratiu,

la samarreta amb inscripció inclosa de tots els jugadors que han passat per la casa,

-un vídeo històric amb veu de l’actor Joan Crosas i realització de Miki Rial,

-l’organització de la nit de l’esportista de Manresa, amb presència de Paco Sedano inclosa,

-partits amb la selecció catalana,

-torneig internacional Juvenil compartint seu amb Ripollet,

-reconeixement al sponsor Estructures Arqué.