Notícies

EL MANRESA TREU OR DE PALLEJÀ (2-3)

El Manresa suma tres punts d´or de Pallejà en l´ultim suspir en una acció ben trenada amb el porter Adil i Nil Roijals,que intel·ligenment va sortir a l´atac despres de defenssar una acció de porter jugador dels locals.

Tot això, despres d´una primera part molt intensa amb un Manresa efectuant una pressió molt alta. Pallejà, amb una situació molt delicada a la taula, sabía com superar aquesta adversitat. En altres ocasions pero, tenien dificultats per sortir amb la pilota controlada.

Al primer minut de partit, Pep Costa va avançar als manresans  amb un xut exterior igualat pels locals quant Ponche va superar Adil en una acció individual.

Amb empat a un gol, els dos equips sortiren a competir pero el Manresa va abusar excesivament del llançament de 40 metre desde la sortida del porter. Aquestes accions perjudicaben als manresans, no en finalitzaven es perdía la pilota i això feia que els locals tinguessin descans, posició i no es desgastessin.

En una acció de contracop i amb l´equip local fora de posició, Aaron va determinar el 1-2 tot i estar desaquilibrat en la finalització. Poc després, Ramon efectuaba un xut llunyà i sense que la defensa manresans acertès al refús, l´ex manresà Wesley empataba el partit. A partir d´aqui i amb 7 minuts per davant el Manresa va patir, no es veia res clar i els atacs locals eren constants recolçats per un recolçament pletòric del públic local.

Diego Blanco, optà pel joc de cinc a un minut i mig pel final i ataca sense efectivitat. En una acció en que la pilota surt per la ratlla de fons, el porter Adil veu el desmarcatge atacant de Nil i aquest d´esquena a la porteria i amb el cap, aconsegueix el gol de la victoria a set segons per la finalització del partit.