Notícies

INFORTUNI I DESPROPÒSIT A LLEIDA (3-2)

El Manresa va sortir fred a la pista del Caragol, amb la sensació que faltaven guspires d’intensitat. A mida que avançaren els minuts, els manresans anirien superant la situació i entrant en calor. El Lleida portava la iniciativa del joc i feia circular la pilota amb qualitat, la qual cosa va obligar els visitants a recórrer a contraatacs. El primer gol d’Ambrós (0-1) arribava, però, gràcies a una gran passada diagonal i una rematada definitiva. Empataria Xexu (1-1) convertint un tir lliure directe. La tònica seguiria sent la mateixa: control local i contraatacs imprecisos dels de Sito Rivera, com un clamorós dos contra el porter errat. Al descans, 1-1 i a vestidors.

A la represa, notable millora del Manresa, fins el punt de crear moltes més ocasions a la porteria rival, això sí, mancades d’efectivitat. Asis aconseguia avançar el seu equip a sis minuts del final (1-2). El Lleida es veia obligat a jugar de cinc i empataria el partit aprofitant un refús oportunista de la defensa manresana (2-2). La mala sort s’havia aliat amb un Manresa que veia com estavellava una pilota al pal i seguia sense materialitzar les seves oportunitats. Amb l’empat, el porter jugador es va retirar, però a dos minuts del final Alin Leru decidia el partit amb jugada personal. Val a dir que el Manresa havia acumulat la cinc faltes ja al minut 8 de la segona part, la qual cosa va condicionar en excés la intensitat defensiva durant els minuts restants. Finalment, el Manresa ho intentaria amb el porter jugador, però sense èxit ni fructificació.

Toca pensar en el proper partit a casa, davant el Ripollet. Serà el dissabte vinent a les 18:30.

GALERIA D’IMATGES facilitades pels companys de Lleida. Moltes gràcies!