Notícies

PRÈVIA: MANRESA – RIPOLLET (Dissabte 23, 18:30h)

MANRESA FS – RIPOLLET

Dissabte 23 de novembre a les 18:30 hores. Pavelló Municipal El Pujolet.

Partit corresponent a la JORNADA 11 del CAMPIONAT NACIONAL LLIGA 2a DIVISIÓ B GRUP 3

El Manresa rep el Ripollet aquest dissabte al Pujolet, un equip recentment ascendit de categoria i que, a hores d’ara, és tercer per la cua a la classificació ocupant plaça de descens amb 10 punts.

El Ripollet no coneix la victòria encara com a visitant i compta les visites per derrotes (6-5 a Barceloneta, 4-3 a Unión Santa Coloma, 6-3 a Escola Pia, 6-2 a Calvià Palma i un únic empat a Salou per 2-2). A casa, això sí, mostra la seva cara positiva havent guanyant els tres darrers partits disputats al Joan Creus, amb triomfs davant Denia, Pallejà i Cerdanyola. En l’inici del campionat domèstic, però, no va començar amb bon peu i es va deixar que els tres punts volessin cap a Lleida i Mataró. En el balanç golejador, n’ha anotat 40 i n’ha rebut 47, mentre el Manresa registra una igualtat màxima centrada en els 38 gols.

El Manresa, per la seva banda, ve de caure derrotat a Lleida per la mínima (3-2) i necessita altre cop sumar els tres punts en aquesta jornada per enfocar-se a recuperar la zona mitja alta de la taula. La classificació està molt concentrada en quant a punts, les diferències són mínimes i tots els equips estan a tir dels seus objectius. Els homes de Sito Rivera han entrenat amb absoluta normalitat aquesta setmana, sense que s’hagi produït cap lesió ni baixa a excepció de la ja coneguda de Carlos Corvo, qui segueix treballant en la seva recuperació.