Notícies

MOVISTAR INTER “B”, RIVAL AL 41è TROFEU LES CODINES

Dins dels diversos partits previstos en pre-temporada pel Manresa Futbol Sala, s’hi troba entre ells el de presentació del primer equip que serà el divendres 30 d’agost a les 9 del vespre al pavelló Pujolet dins el marc del trofeu Les Codines. En aquest cas serà la visita de Movistar Inter B, conjunt que milita a 2a divisió B al grup 4.

Amb aquest rival es continua donant un nivell més alt, ja que en les últimes edicions han estat convidats equips com Industrias Sta. Coloma, Palma Futsal, Puertollano, FC Barcelona B, El Pozo Murcia B i en aquesta ocasió el conjunt madrileny.

A més d’aquest partit, els manresans participaran en plena pretemporada al torneig que organitza el FS Ripollet a la seva localitat. El conjunt de Manuel Moya estarà enquadrat  al grup B amb Movistar Inter i CE Escola Pia Sabadell. Precisament el partit davant els madrilenys que es farà a Manresa servirà per puntuar en la classificació del torneig de Ripollet. En el grup A hi hauran el propi Ripollet, El Pozo Murcia i Futsal Mataró. El primer de cada grup jugarà la final diumenge 1 de setembre.

El Manresa completarà la pre-temporada amb el següent calendari pendent de concretar més detalls amb el nou tècnic Manuel Moya.

 

Dijous 29 agost: Manresa – CE Escola Pia Sabadell  ( Joan Creus de Ripollet )

Divendres 30 agost: Manresa – Movistar Inter B  ( Pujolet Manresa )

Diumenge 1 setembre: Possible final torneig Ripollet

Dissabte 7 setembre: AE Les Corts – Manresa

Dissabte 14 setembre: Inici lliga 2a divisió B.