Notícies

MANUEL MOYA ENTRENARÀ AL MANRESA

Procedent del Montpellier Mediterranée Futsal , arriba Manuel Moya al Manresa desprès de sis temporades a terres franceses. Va encetar el seu camí a França al Cannes Bocca Futsal en la temporada 2013-14. Desprès va passar a integrar-se com a tècnic del L´Etoile Lavalloise Futsal una temporada desprès. A partir del 2015 es va incorporar al Montpellier  on hi ha estat quatre temporades de primer entrenador . Aquest club francès ha patit un cert deteriorament , la qual cosa a fet decidir a Moya a retornar a casa.

Abans de la seva etapa a França, el tècnic havia entrenat a la selecció Catalana sub 16, al FC Barcelona categoria cadet, als primers equips del AE Centelles, Canet de Mar Futbol Sala, ambdós a 1a Nacional A, actual 2a divisió B. En aquesta mateixa categoria, també va estar al desaparegut i potent Montornès d’aquell moment.

Curiosament, Moya va estar com a jugador del Manresa a la recta final de la temporada 2008-2009.  A les hores dirigia l’equip Miquel Gago i va servir de reforç per evitar el descens.

Manuel Moya es llicenciat en Ciencies de la Actividad Fisica i el Deporte i tecnico superior deportivo especialidad en futbol sala.

La roda de premsa de la presentació del tècnic es celebrarà el proper divendres a les 5 de la tarda a la seu social del club ubicada al pavelló El Pujolet de Manresa.