Notícies

EL MANRESA , AMB LA CAMPANYA  ” COR  BLAU “

 

El Club Manresa Futbol Sala s’adhereix a la campanya Cor Blau  basada contra el tràfic de sers humans.

Aquest estament entén que un club pot sensibilitzar a la societat i promocionant aquests valors dels drets humans amb la mobilitat dels seus equips, la qual cosa permet arribar  a un públic molt ampli. També perquè comptar amb un club ambaixador  pot multiplicar l’impacta.

Aquesta campanya es una iniciativa de les Nacions Unides, centra el seu objectiu en els drets humans on ningú ha d´ estar sotmès a esclavitud  ni a servitud. L´ONU situa el Cor Blau com  símbol contra el tràfic de persones i a favor de la dignitat humana.

El Manresa lluirà el Cor Blau en totes en d’indumentària de totes les seves formacions en una zona visible