Notícies

ÈXIT A LA NIT DE L´ESPORTISTA

ÈXIT A LA NIT DE L´ESPORTISTA

Es va celebrar sota l’organització del Club Manresa Futbol Sala i l’ajuntament de Manresa, la 49ena Nit de l’esportista a la ciutat de Manresa i mes concretament al Teatre Kursaal.

En l’àmbit humorístic, va ser Pep Plaza l’encarregat de presentar l’acte durant tot el vespre, fent aquesta tasca alternada amb tonalitats d’humor. Al marge dels habituals repartiments de premis als esportistes guardonats, va haver-hi un excepcional pregó de l´ex porter del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola entre altres,  Paco Sedano .

Moments abans, el president del Manresa Pere Joan Pusó va donar la benvinguda als assistents. Aquest va expressar els moments viscuts en els inicis de la formació del club, fent incidència a l’escola Oms i de Prat i la Clínica Sant Josep del barri de les Escodines. També va haver-hi reconeixement per Jordi Serracanta, Paco Sedano i Manel Estiarte, també present a la festa. En aquest cas el president del Manresa va incidir en l´aconteixament que s’havia produït un dia abans a les instal·lacions de les piscines municipals, on si varen inaugurar uns murals visuals històrics de nedadors molts d’ells olímpics.

En el transcurs de la festa, es va portar a terme l’exhibició de freestyle a l’escenari  a càrrec de José Farreras, acompanyada per el nou himne del club amb imatges de fons relacionades amb la lletra del mateix.

Destacar en la basant esportiva, la presencia del president de la Lliga Catalana de Futbol Sala i Director de Competició del Comitè Nacional de Futbol Sala, José Miguel Calle.

Comentar que Arnau Lavilla, jugador benjamí del nostre club, va pujar per rebre el guardó d’uns dels millors esportistes amb edat inferior als divuit anys. I es que el jugador es va proclamar campió d’Espanya amb la selecció catalana feia ben poc. També als tres equips del club ascendits de categoria en aquesta temporada, els quals i mitjançant els seus capitans varen rebre aquest reconeixement.