Notícies

PRÈVIA: CARAGOL – MANRESA FS (Dissabte 11, 18:30h)

Campionat Nacional 2a Divisió B Grup 3

LLEIDA FUTSAL CARAGOL – MANRESA FS

Dissabte 11 maig  18:30  Jornada 28

Pavelló Municipal Pardinyes de Lleida

LLEIDA BUSCA LA PERMANÈNCIA

El Manresa afronta aquest partit a tres jornades per finalitzar la lliga i amb tot de cara per classificar-se per la Copa del Rei. Lleida es una plaça difícil ja que aquest conjunt té una cara ben diferent a casa que a fora. Només cal veure que a Pardinyes ha guanyat en 8 ocasions de tretze partits. Les cinc derrotes han estat amb CCR, Pallejà, Mataró, Natació Sabadell i Industrias, tres dels quals són conjunts de la zona alta de la taula.  En el partit de la primera volta a Manresa es va imposar el conjunt manresà per 5 gols a 2.

Futsal Lleida es desè a la taula amb 35 punts a cinc del que marca el descens. Podria assolir matemàticament la seva permanència en el partit d’aquest dissabte.

El Manresa, com sempre amb la plantilla molt justa, afronta el partit per donar un pas de gegant de cara materialitzar el repte de la copa del Rei ja que té els tres punts assegurats de la propera jornada, amb el retirat Isur, a falta de l’últim partit a casa davant Union Sta. Coloma.