Notícies

SANTA ACABA AMB LA RESISTÈNCIA LLEIDETANA

Notable temporada a manca de dos partits per finalitzar la lliga. Amb la victòria a Lleida, els manresans asseguren matemàticament el sots campionat de lliga i la participació de copa del Rei per segona vegada consecutiva.

El partit a Lleida va ser dels que no agraden als tècnics, un corre amunt i avall que li interessava als lleidatans va ser respòs pel Manresa de la mateixa manera i de forma inadequada. Paco Cachinero va haver de demanar temps mort per arreglar les coses.

Moltes alternances al marcador a la primera part fins arribar al parcial de 3-4 al descans fins que el juvenil Guillem va establir el quart gol.

Als inicis de la represa, Asis ampliava les diferencies  però el resultat sempre va ser ajustat fins al 5-8 a falta de tres minuts per acabar el partit. Amb dos minuts els lleidatans empataren el partit a vuit gols i quan ja es veien  amb un punt per aconseguir la permanència, Santa va fer el gol de la victòria amb una jugada d’estratègia.

El Manresa va arribar fos a la recta final del partit i no va saber llegir el partit i evitar el desgast que va tenir en els instants finals.

El repte d’aconseguir el premi de copa del Rei s´ha produït  després d’una  temporada brillant.