Notícies

CAMISETA ESPECIAL 40è ANIVERSARI

La camiseta commemorativa del 40è aniversari serà molt especial. En la mateixa i com a mes destacat hi haurà diverses connotacions.

Tindrà un caire de certa antiguitat amb un disseny amb el coll en punxa. En una màniga hi consta l’escut del Escodines, emblema de  l´ inici del club . En l’altre, el segon i tercer escut representatiu de l’entitat, Escodines Savoy i Escodines Manresa. Aquests escuts van acompanyats dels colors inicials com ho va ser el blanc i blau, passant poc desprès al vermell i negre.

 Lògicament, la camiseta s’ha fet amb els colors actuals del club, els quals el  Manresa Futbol Sala va incorporar l’any 1998 amb el clàssic vermell i blanc que distingeix a un gran nombre de clubs manresans.

Envoltant  l’anagrama de l´ emblema del 40  aniversari ,ubicat a la part frontal de la samarreta, hi ha els dos únics títols de lliga assolits pel club  les temporades 1993-94 i 2017-18.

El fet mes laboriós de la samarreta es que s’ha aconseguit que hi constin els noms de la totalitat de jugadors que han militat al primer equip durant quaranta anys, també els dels entrenadors i presidents.

La camiseta l’estrenarà la primera plantilla el dimecres dia 1 de maig en partit de lliga davant el CDFS Segorbe. Es posarà a la venda al mòdic preu de 20, 00 euros a partir d’aquest mateix dia al Pujolet .

A les 6 de la tarda com diem hi haurà el partit de 2a divisió B davant el CDFS Segorbe i el de Copa Catalunya a les 4 de la tarda contra el FC Barcelona.

Recordem que el proper dilluns dia 29 d’abril, es commemora el dia just del 40 aniversari, data en que es va celebrar el primer partit de futbol sala, va ser a la pista del col·legi Oms i de Prat de Manresa